SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA

Naomi Osaka i-a găsit poreclă fostului antrenor al Simonei Halep: „Ți se îndoaie limba în gură”

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 12:17

Naomi Osaka, japoneza de 22 de ani, nr. 4 WTA, i-a găsit deja o poreclă lui Wim Fissette, noul său antrenor, fost colaborator cu Simona Halep. Osaka a jucat în acest zile la Brisbane. 

Fostul lider mondial a pornit în noul sezon la Brisbane, unde a reușit deja o victorie. Ea a vorbit la conferința de presă despre felul în care se dezvoltă relația cu belgianul Wim Fissette, tehnicianul alături de care va lucra în 2020.

Îmi place să le dau porecle oamenilor, iar numele lui e unul interesant, parcă ți se îndoaie limba când îl rostești, astfel că îi spun Fissetty. Respect tot ce-mi comunică, a lucrat cu multe jucătoare de top și învăț deja foarte multe de la el”, a spus Naomi Osaka. 

Wim Fissette: „Echipa lui Naomi Osaka m-a contactat după US Open”

Belgianul, 39 de ani, care a lucrat și cu Simona Halep, a explicat cum a ajuns antrenorul japonezei. 

„Undeva, după US Open, am fost contactat de echipa ei. Eu aveam un angajament cu Victoria Azarenka, mereu ne-am înțeles foarte bine, dar îmi doream să luptăm pentru trofee. Vika a vrut mai mult timp pentru a se gândi la viitor, mi-a spus că nu o să joace în luna ianuarie și nu știe dacă va mai putea să se apuce din nou de tenis. Mi-a transmis prin telefon că nu trebuie să ratez această șansă, de a lucra cu Naomi”, a dezvăluit  Wim Fissette. 

Naomi Osaka i-a găsit poreclă fostului antrenor al Simonei Halep: „Ți se îndoaie limba în gură”

foto: Wim Fissette și Naomi Osaka discutând la Brisbane în timpul meciului din primul tur FOTO Guliver/GettyImages

Wim Fissette o vrea pe Naomi locul 1 WTA

El își propune pentru noul sezon să o readucă pe Naomi pe primul loc în ierarhia mondială și să adauge un trofeu sau mai multe de Mare Șlem celor două pe care japoneza le are deja în palmares. 

„E o jucătoare extraordinară, cu un potențial enorm și pe măsură ce o cunosc mai bine cred și mai mult în ea", a completat el.  Naomi Osaka o va întâlni în turul al doilea la Brisbane pe Sofia Kenin din SUA.

Serena Williams și Caroline Wozniacki continuă drumul la Shenzen

Serena Williams și Caroline Wozniacki s-au calificat ieri în semifinalele turneului de la Auckland, după ce au trecut de Caroline Dolehide/Johanna Larsson (SUA/Suedia) cu 6-2, 6-1. Americanca și daneza au decis să joace împreună la dublu, după ce Wozniacki a anunțat că se va retrage din tenis odată încheiată evoluția sa la Australian Open 2020. 

„Trebuia să joc cu ea înainte să agațe racheta în cui", a spus Serena. 

Cele două au anunțat și că pe 18 mai vor evolua într-un meci demonstrativ la Copenhaga, unul menit să pună punctul final pe cariera danezei. 

 

Citește și:

Atenție, Simona Halep și Darren Cahill! Scenariul EXTREM la Australian Open 2020

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează