SPORTURI  »  TENIS  »  STUTTGART WTA

Naomi Osaka, mai sinceră ca oricând după ce Simona Halep a anunțat că nu participă la Stuttgart: „Mi-a trecut glonțul pe la ureche”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 19:00

Naomi Osaka, liderul WTA, a avut o reacție sinceră la aflarea veștii că Simona Halep (2 WTA) a decis azi să se retragă de la turneul de la Stuttgart.

„Sper să se însănătoşească. Cred că este afectat şi turneul, pentru că este o jucătoare grozavă pe zgură. Mă influenţează şi pe mine, deoarece era foarte aproape de mine (n. r. - în clasamentul WTA). Mi-a trecut glonţul pe la ureche”, a spus Osaka, potrivit WTA Insider.

Osaka și Halep sunt despărțite de 185 de puncte, iar un rezultat bun al Simonei în Germania ar fi însemnat detronarea japonezi din fruntea clasamentului WTA.

Simona Halep s-a accidentat în timpul meciului cu Caroline Garcia, din Fed Cup, și astăzi a luat hotărârea să nu concureze la Stuttgart, deși a făcut deplasarea în Germania.

„Sunt dezamăgită că nu pot juca la Stuttgart, era un antrenament bun pe zgură. E un turneu grozav și regret că nu voi putea participa. Totuși, am jucat deja două meciuri pe zgură (n.r - în Fed Cup) și sunt mulțumită de nivelul arătat de mine” Simona Halep

 Vezi și:

VIDEO Simona Halep s-a retras de la Stuttgart » Ce program are în perioada următoare + declarații optimiste înainte de Roland Garros

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează