SPORTURI  »  TENIS  »  TORONTO

Kyrgios a sărit în apărarea lui Alcaraz, criticat pentru gestul din ultimul meci: „Cui naiba îi pasă?!”

Carlos Alcaraz // foto: Imago Images
Carlos Alcaraz // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 15:39 / Actualizat sambata, 12 august 2023 15:43

Liderul mondial Carlos Alcaraz (20 de ani) a fost eliminat în sferturi la Toronto de americanul Tommy Paul, scor 3-6, 6-4, 3-6. După ce a pierdut primul set, spaniolul și-a aruncat racheta, însă nu a fost penalizat. Un specialist în tenis a reclamat acest lucru, dar Alcaraz a avut un aliat-surpriză, pe Nick Kyrgios.

Noaptea trecută, Carlos Alcaraz a fost învins în 3 seturi în sferturile turneului ATP de la Toronto. Americanul Tommy Paul și-a adjudecat primul set, 6-3, moment în care Alcaraz a răbufnit.

Spaniolul și-a aruncat racheta, dar nu a fost penalizat pentru acest lucru, deși regulamentul specifică faptul că așa ceva nu este permis: „Jucătorii nu trebuie să lovească sau să arunce racheta sau alte piese de echipament într-un mod violent, periculos sau cu nervi, în interiorul arenei de joc”.

Plecare-surpriză de la FCU Craiova! Și-a reziliat contractul, deși îl prelungise în urmă cu 3 luni și a fost om de bază în startul sezonului
FCU CRAIOVA
Plecare-surpriză de la FCU Craiova! Și-a reziliat contractul, deși îl prelungise în urmă cu 3 luni și a fost om de bază în startul sezonului

Nick Kyrgios a sărit în apărarea lui Carlos Alcaraz, criticat pentru gestul din ultimul meci

Utilizatorul Twitter PavvyG, un împătimit al tenisului, apropiat de Novak Djokovic, a publicat un video cu momentului și a scris: „Nicio penalizare pentru băiatul-minune”.

În apărarea lui Alcaraz a sărit un coleg de circuit, australianul Nick Kyrgios, un „rebel” al tenisului: „Cui naiba îi pasă? Băiatul ăsta va «căra» tenisul în următorul deceniu... foarte bine că a arătat că este om. Era frustrat că nu juca la nivelul obișnuit”.

Alcaraz și-a revenit în setul 2, pe care l-a câștigat, 6-4, dar în decisiv nu i-a făcut față lui Paul. Scorul din primul set s-a repetat, 3-6, iar americanul s-a calificat în semifinalele turneului, unde îl va înfrunta pe Jannik Sinner. 

Tot din tenis:

A fost la dreapta Simonei Halep și nu are dubii: „O să mai joace. Am vorbit cu mai mulți oameni”

Retrasă din tenis la 20 de ani, a renunțat la haine într-un pictorial incendiar: „În caz că ai nevoie de o nouă imagine pentru monitorul tău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează