SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Novak Djokovic s-a întors! Calificare fără emoții în „optimi” la Madrid, după ce a trecut de Gael Monfils

Novak Djokovic, Foto: Imago
Novak Djokovic, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 20:44 / Actualizat marti, 03 mai 2022 20:44

Novak Djokovic (34 ani, 1 ATP) s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale Mastersului de la Madrid, după ce a trecut în turul doi de Gael Monfils (35 ani, 21 ATP), scor 6-3, 6-2.

După înfrângerea dureroasă de la Belgrad, Djokovic a făcut un meci mare împotriva lui Monfils, demonstrând că începe să-și reintre în formă.

Veste importantă pentru Dinamo » FRF a modificat criteriul de departajare la baraj
BARAJ
Veste importantă pentru Dinamo » FRF a modificat criteriul de departajare la baraj

Novak Djokovic, meci facil împotriva lui Gael Monfils

După un început echilibrat de meci, cu cei doi jucători la egalitate perfectă (2-2, 40-40), ploaia a intervenit la Madrid și a oprit temporar meciul. La restart, Djokovic a fost mai inspirat, a izbutit break-ul și a închis primul set după 47 de minute de joc, scor 6-3.

Gael Monfils nu a găsit răspuns pentru jocul lui Nole nici în setul secund. În afara unor puncte spectaculoase câștigate, francezul nu a reușit să mențină un nivel ridicat de joc. Djokovic a reușit în două rânduri să câștige pe serviciul advers și a pus punct meciului în doar o oră și 28 de minute.

În turul următor, Novak Djokovic va juca cu învingătorului duelului dintre Andy Murray (34 ani, 78 ATP) și Denis Shapovalov (23 ani, 10 ATP).

Citește și alte știri din tenis: 

Adversara Simonei Halep, propunere amuzantă pentru Nadal: „Dacă ai un bilet în plus, te rog ajută-mă”

La 19 ani, Marta Kostyuk a povestit prin ce trece din cauza războiului: „Te întrebi «Care e rostul? Pentru ce mai trăiesc?»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează