SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

NOVAK DJOKOVIC - RAFAEL NADAL // Nadal a izbucnit după înfrângerea dramatică în fața lui Djokovic: "N-a avut niciun sens!"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 20:26

Rafael Nadal a pierdut dramatic semifinala de la Wimbledon cu Novak Djokovici, scor 4-6, 6-3, 6-7, 6-3, 8-10. Ibericul s-a declarat nemulțumit la finalul meciului de faptul că partida, reluată azi de la 1-2 la seturi, s-a jucat cu acoperișul tras, în ciuda faptului că la Londra nu a plouat deloc pe parcursul zilei. 

Meciul a început vineri seara, cu acoperișul tras, iar regulamentul de la Wimbledon prevede că dacă o partidă jucată cu acoperișul tras este întreruptă și reluată a doua zi, ambii jucători trebuie să-și dea acordul pentru ca duelul să continue cu sau fără acoperiș. Azi, Nole s-a opus și a dorit ca meciul să continue cu acoperișul tras.

"E un turneu care se joacă afară și nu a avut niciun sens să jucăm astăzi cu acoperișul tras", a spus Nadal imediat după meci.

Totuși, ibericul l-a felicitat pe Djokovic pentru calificarea în finală: "Am jucat cu unul dintre cei mai buni din istorie și presupun că și el are același sentiment. Ne respectăm reciproc pentru că am jucat de atâtea ori meciuri importante și am trăit momente grozave împreună.

A fost o bătălie care va rămâne peste ani,un show superb. Cred că amândoi am fi meritat să ajungem în finală. Cu Del Potro, în semifinale, am câștigat în cinci seturi. Azi a fost rândul lui Djokovici să o facă", a declarat ibericul, potrivit Marca.

Rafael Nadal va rămâne în fruntea clasamentului ATP și după Wimbledon, având un avans de 300 de puncte față de Roger Federer.

Citește și: Djokovic, epuizat după victoria dramatică cu Rafael Nadal: "E cel mai tare meci din viața mea!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
967121776828661
Kmi Tfn  •  15 Iulie 2018, 22:46

Varza! Cine scrie articole atat de slabe? Nu cred ca Rafa a zis asta. Nu exista alt jucator cu atat de mult fair-play, ca Rafa. Desi, ar fi avut dreptate. Pentru ce sa fie acoperisul tras cand afara era soare? O alta greseala a articolului: diferenta de puncte dintre Rafa si Federer va fi muuult mai mare. Vreo 2230 de puncte ( si nu 300). Poate autorul articolului a uitat cate puncte pierde Federer ( castigator anul trecut si acum doar in sferturi)!!!! Mai studiati inainte de a va crede mari jurnalisti!

opensource
opensource  •  15 Iulie 2018, 12:51

Chibitii pariori n-au sa inteleaga niciodata sportul de performanta si ca la un anumit nivel fiecare mic detaliu poate balansa o partida. Fiindca si ei bat mingea in curtea scolii asta nu inseamna ca stiu despre ce mici detalii vorbesc. :-))

1954549431483281
Nicoleta Macovei  •  15 Iulie 2018, 08:23

Dar, voi n - ati vazut cât transpira Nadal, asta creându - i un disconfort ? .... de ce ? Pentru că s - a jucat cu acoperișul tras... si asta l - a avantajat pe Nole care nu a avut nicio problema

Vezi toate comentariile (11)
Comentează