SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEE DE MARE ŞLEM

O abordare inedită a Mariei Sharapova » S-a săturat de meciurile de 5 seturi la turneele de Mare Şlem: "Ar fi mai interesant aşa"

foto: tennisperspective.com
foto: tennisperspective.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 11:48

Maria Sharapova şi Victoria Azarenka au propus o abordare inedită a meciurilor băieţilor din turneele de Mare Şlem, în contextul în care Federer şi compania sînt nemulţumiţi că fetele primesc aceleaşi sume de bani.

Turneele ATP şi WTA au aceleaşi premii în bani, la fel cum se întîmplă şi la turneele de Mare Şlem, deşi băieţii joacă 3 din 5 seturi, spre deosebire de 2 din 3 ale fetelor.

Maria Sharapova a propus acum ca şi băieţii să joace 2 din 3 seturi, iar meciurile ar fi şi mai interesante astfel: "Ar fi mult mai interesant încă din startul meciurilor pentru că ştii că primul set este foarte important. Acum cînd te uiţi la meciurile de 3 din 5, primul set nu înseamnă mare lucru.

Bărbaţii şi-au exprimat îngrijorarea, în special cu meciurile de 5 ore, în termeni de recuperare", a spus Sharapova pentru BBC Sport.

Şi Victoria Azarenka a spus acelaşi lucru în finalul sezonului trecut: "Ar fi mai interesant astfel şi bărbaţii ar avea aceleaşi tipuri de turnee ca noi".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andrsj
andrsj  •  07 Martie 2014, 23:12

Pai de exemplu daca esti la un Mare Slam si joci 5 ore(5 seturi sa zicem) si mai ai si o prietena ca Sharapova...cu siguranta nu te mai recuperezi in 48 de ore. Probabil vorbeste din proprie experienta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează