SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

Fără echivoc! Ce crede Mats Wilander despre situația Simonei Halep: „Nu-mi pot imagina așa ceva!”

Mats Wilander / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Mats Wilander / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 19:11 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 17:25

Simona Halep, suspendată provizoriu din tenis după ce a fost depistată pozitiv la US Open cu o substanță interzisă, e apărată de Mats Wilander (58 de ani), un nume cu greutate din tenisul masculin, nelipsit de la turneele de Mare Șlem și care a intervievat-o în repetate rânduri pe sportiva din România.

Suedezul, fost campion la Australian Open, Roland Garros și US Open, se poziționează de partea Simonei Halep în controversa anului în tenis. Wilander exclude vehement varianta ca fostul lider mondial să fi apelat cu bună știință la o substanță interzisă pentru a-și îmbunătăți performanțele din circuit.

Gazeta a obținut primele răspunsuri despre „cazul Simona Halep” » Cine alege componența juriului + data audierilor nu va fi publică!
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Gazeta a obținut primele răspunsuri despre „cazul Simona Halep” » Cine alege componența juriului + data audierilor nu va fi publică!

Mats Wilander, despre „cazul Simona Halep”: „Dintre toate jucătoarele, ea nu are cum să ia ceva intenționat”

„Inima mea este alături de Simona Halep. Nu aș pretinde niciodată că o cunosc. Dar am urmărit-o jucând o mulțime de meciuri de tenis de-a lungul anilor și am intervievat-o de câteva ori. 

Aș spune că, dintre toate jucătoarele pe care le-am întâlnit, ea este una dintre cele care nu au cum să facă ceva intenționat

Nu se știe niciodată, este posibil ca în ziua de azi să iei din greșeală ceva despre care nu știi mare lucru. Dar, din nou, nu-mi pot imagina că există un sportiv în lumea tenisului profesionist care să nu știe ce este bine să consume. Așa că mă gândesc că este o greșeală clară”, a punctat Wilander, conform Eurosport

Mats Wilander: „Sper că Simona Halep își poate reabilita numele”

Fostul mare campion suedez a continuat pledoaria pro-Halep: „Ea a spus că va încerca să își reabiliteze numele. Undeva pe parcurs, nu-mi pot imagina... Cred că Simona Halep este o mare atletă și o mare ființă umană, iar inima mea este cu ea

Și sper că își poate reabilita numele, pentru că vreau să o văd pe teren, pentru că presupun că este nevinovată, are un spirit grozav”, a spus acesta, conform sursei citate.

EXCLUSIV Gazeta a obținut primele răspunsuri despre „cazul Simona Halep”

Când va avea loc prima audiere a Simonei Halep? ITIA, agenția internațională pentru integritatea tenisului, a răspuns la întrebarea adresată de Gazetă

Ea se află acum în stare de suspendare în așteptarea audierilor în fața unui juriu care va studia cazul, va verifica probele și va ajunge la o decizie.

Mihaela Buzărnescu despre cazul Simonei Halep: „O cunosc foarte bine și cred că se va rezolva totul”

Citește și alte știri despre Simona Halep:

EXCLUSIV Gazeta a obținut primele răspunsuri despre „cazul Simona Halep” » Cine alege componența juriului + data audierilor nu va fi publică!

Un alt nume important o apără pe Simona Halep: „Dacă trișa, se întâmpla asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Trandafir
Trandafir  •  02 Noiembrie 2022, 08:50

Strainii o apara pe Simona, in timp ce #romanii# arunca cu noroi. Ce natie !

cristealaur
cristealaur  •  01 Noiembrie 2022, 21:22

Bineinteles ca sunt multzi "naivi" in România. Ash adauga , totusi, o alta " calitate"....la români....INVIDIA.... e muultaaaa. D-aia suntem unde ne e locul....pacat pentru Simona shi cariera ei fabuloasa....pacat....????????????

pErsanu02
pErsanu02  •  01 Noiembrie 2022, 20:33

Adevarul este ca tre sa fi putin naiv sa crezi ca o jucatoare cu cateva sute de teste la activ daca nu cumva 1000 sa isi strice cariera cu o substanta care face ceea ce ea avea deja si anume disponibilitate la anduranta. M-am chinuit sa le explic multora niste lucruri elementare dar se pare ca ma lupt cu morile de vant. Sper ca Simona le va da peste nas multora dintre compatriotii ei. Si chiar daca nu va reusi asta pentru mine va ramane aceiasi Simona ca inainte de aflarea vestii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close