SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Ostapenko îl acuză pe tatăl unei adversare de la Wimbledon: "Cineva din boxa ei a început să tușească. Mi se pare nesportiv"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 15:46

Jelena Ostapenko (13 WTA), jucătoarea care a învins-o pe Simona Halep în finala de la Roland Garros, a lansat o serie de acuzații la adresa Camilei Giorgi (86 WTA), cea pe care a învins-o în runda a treia de la Wimbledon. 

La conferința de presă de după meci, letona a declarat că cei prezenți în boxa jucătoarei italiene au făcut gălăgie în momentele în care se pregătea să servească, pentru a o distrage. 

Dialogul purtat cu jurnaliștii prezenți la conferința de presă:

- A părut că te deranjează unii dintre susținătorii ei în primul set.
- Ce vreau să spun este că oamenii din boxa ei erau destul de gălăgioși. A fost puțin dezamăgitor pentru că îmi plac tribunele, atmosfera de aici, îmi place să joc aici. Toată lumea este foarte simpatică. Cei din boxa mea m-au susținut și ei. Dar ai ei parcă strigau înainte ca eu să servesc. Am încercat să mă concentrez, dar la un moment dat, cineva a început să tușească. Mi se pare nesportiv. Când m-am uitat spre boxa Camilei, am fost surprinsă, pentru că era tatăl ei era cel care făcea asta.

Nu înțeleg cum oameni atât de familiarizați cu lumea tenisului nu știu să se comporte în timpul meciurilor".

În runda a treia de la Wimbledon, Ostapenko a trecut de Camila Giorgi în două seturi, 7-5, 7-5, iar în optimile de finală va juca împotriva Elinei Svitolina (5 WTA).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1070710156328024
Vir Dextrogir  •  10 Iulie 2017, 15:40

Greu de gasit jucatoare mai antipatica decat rusoaica asta, pretins letona...E antipatica si Sarapova, dar macar aceea e (era) frumoasa. Cand aud pe Eurosport niste mieunaturi scarboase, ca si cum ar calca cineva o pisica pe coada, stiu sigur ca joaca rusnaca grasa, pretinsa letona.

ray51
ray51  •  10 Iulie 2017, 09:42

'Ma ucide ea...' - are caracter de diva pustoaica asta. Numai ca divele ... se sinucid repede (nu-i doresc, este o avertizare)!

magura
magura  •  10 Iulie 2017, 08:51
Postat de wowmashha pe 09 Iulie 2017, 18:12

Ostapenko romania te iubeste .18 milioane de romani te idolatrizeaza.multumim frumos .esti o scumpa .faptul ca ai invins pomanagioaica de halep si ai castigat un mare slem in detrimentul ei face ca o tara intreaga sa te iubeasca la nesfarsit .RESPECT .

Esti cumva purtatatorul de cuvant al Romaniei? Cum de iti permiti sa vorbesti in numele tuturor? Vorbeste DOAR PENTRU PERSOANA TA, "inteligentule"!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează