SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BEIJING

Ostapenko, mesaj pentru Simona Halep înaintea meciului direct de sâmbătă: "Dacă voi fi agresivă, orice se poate întâmpla"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 14:56

Fără să forțeze, Simona Halep a învins-o clar pe Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1 și s-a calificat în premieră în semifinalele turneului de la Beijing. Astfel, românca a făcut încă un pas spre primul loc WTA. În penultimul act o va întâlni pe Jelena Ostapenko, cea care a învins-o în două seturi pe Sorana Cîrstea, 6-4, 6-4.

Jucătoarea din Letonia a discutat la conferința de presă despre partida de mâine, în care o vede favorită pe româncă, deși la singura dispută directă ea s-a impus. 

"E o mare jucătoare, dar dacă fac cel mai bun joc al meu, dacă voi avea consistenţă în joc şi voi fi agresivă, cred că orice se poate întâmpla. Nu am nimic de pierdut. Cred că Simona e favorită, pentru că e mai bine clasată.

Sunt într-o semifinală pentru a treia săptămână la rând. Mă simt foarte bine aici în Asia şi sunt pregătită să dau tot ce am mai bun", a declarat Ostapenko la conferința de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează