SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Pariul lui Tecău: "Cu siguranță Cahill va proceda așa în privința Simonei"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 19:01

Horia Tecău e convins că Simona Halep și Darren Cahill vor colabora în continuare, cel puțin de la distanță, chiar dacă cei doi au anunțat că merg pe drumuri diferite. 

"Darren a ajutat-o foarte mult pe Simona în ultimii ani, se vede că Simona este mai calmă, mai lucidă, mai încrezătoare. Cred că vor păstra legătura, cu siguranţă, i-am văzut foarte apropiaţi şi se sfătuia mult cu Darren.

Dacă nu va antrena pe altcineva şi va rămâne acasă, şi va avea timp, cu siguranţă o va sfătui în continuare pe Simona, indiferent cu cine va lucra", a declarat Horia Tecău la TV Telekom Sport.

VEZI ȘI: 

"Simona Halep are un antrenor în capul ei!" » Ion Țiriac, despre viitorul liderului WTA

Simona Halep începe 2019 fără antrenor » Specialistul Sports Illustrated: "Îl poți aduce în lojă pe Steve Kerr, Pat Summit sau Pep Guardiola. Degeaba"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează