SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Patrick Mouratoglou, după finala pierdută de Serena Williams în fața Biancăi Andreescu: „Asta e varianta frustraților”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 20:27

Serena Williams (37 de ani, 9 WTA) a fost învinsă de Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA), scor 3-6, 5-7, și a ajuns la patru finale consecutive de Mare Șlem pierdute.

Antrenorul Patrick Mouratoglou a pus capăt speculațiilor conform cărora Serena ar fi aproape de finalul carierei.

„Sportul poate fi nemilos. Întotdeuna ai însă posibilitatea de a privi jumătatea plină sau pe cea goală a paharului. Serena a pierdut ultimele 4 finale de Mare Șlem, dar în același timp ea a izbutit să ajungă acolo, la mai puțin de doi ani după ce a devenit mamă și având 38 de ani. E o realizare incredibilă, chiar dacă scopul era câștigarea competițiilor. Sunt atât de mândru de ea!  

Acum există mereu opțiunea să renunți, variantă venită din partea celor care lasă frustrarea să le dicteze opiniile. Cealaltă opțiune este să mergi mai departe, să continui lupta pentru câștigarea altor turnee de Mare Șlem.

Una dintre calitățile marilor campioni este că nu renunță niciodată, indiferent de situația prin care trec. Ei își vor atinge scopurile!  

Sportul poate fi nemilos, dar de asta îl și iubim. Felicitări sincere Biancăi Andreescu și antrenorului Sylvain Bruneau”, a scris Mouratoglou într-o postare pe Twitter. 

Vezi și:

Bianca Andreescu și cecul fals care i-a schimbat cariera: „Am tot continuat să îl modific”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  11 Septembrie 2019, 10:15

Singura care poate si are dreptul sa puna capat carierei de tenismana, este ea insasi. Serena joaca inca foarte bine si nu urla din toti bojocii pe teren. Pentru mine conteaza enorm. '***' ar trebui sa joace cu masca pe figura. Polueaza fonic si deranjeaza enorm pe spectatori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bimbaq
bimbaq  •  10 Septembrie 2019, 18:19

Draga redactie GSP, cuvantul "***" este interzis?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  10 Septembrie 2019, 08:21
Postat de ckhristian pe 09 Septembrie 2019, 23:41

Omul are dreptate. Serena este ultima campioana pur sange.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează