SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS DE MASĂ

Performanță istorică! Ovidiu Ionescu s-a calificat în "sferturile" Ligii Campionilor: "Suntem în primele 8 echipe ale Europei"

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 18:21

Vicecampionul Europei Ovidiu Ionescu (29 de ani) trăieşte cu echipa germană Mulhausen momente unice. A trecut de faza grupelor grupelor principale la prima participare.

Post SV Mühlhausen a obţinut joi seara calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la tenis de masă.

Echipa la care evoluează şi românul Ovidiu Ionescu a trecut, în deplasare, cu 3-2 de Eslovs Ai Bordtennis, campioana Suediei, terminând grupa pe locul 2, după ruşii de la Fakel Gazprom Orenburg. Ovidiu Ionescu a pierdut însă meciul jucat împotriva suedezului Robert Svensson, 2-3.

Mulhausen a reuşit, în grupa D, trei victorii şi trei înfrângeri.

Între cele mai bune echipe de club ale Europei sunt Borussia Düsseldorf (Germania), campioana en-titre, AS Pontoise Cergy (Franţa), TTSC UMMC Ekaterinburg (Rusia), SPG Walter Wels (Austria), Vaillante Sports Angers (Franţa), FC Saarbrücken (Germania), Fakel Gazprom Orenburg (Rusia).

Tragerea la sorţi a partidelor din "sferturi" va avea loc marţea viitoare.
"E un rezultat istoric pentru noi. La prima participare să ne calificăm între primele 8 echipe ale Europei", a declarat Ovidiu Ionescu, cel care a câştigat medalia de argint la Europeanul de anul acesta, de la Alicante, în proba de simplu, fiind învins de neamţul Timo Boll. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează