SPORTURI  »  TENIS  »  MASTERS PARIS

Decizie inedită: premiul lui Novak Djokovic de la Mastersul de la Paris va fi dublat. Care e motivul

Djokovic a câștigat Mastersul de la Paris, foto: Imago
Djokovic a câștigat Mastersul de la Paris, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 19:27 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 19:55

Novak Djokovic a câștigat Mastersul de la Paris, a bătut câteva recorduri importante și a primit o veste bună de la organizatori. 

Datorită afluxului de spectatori din tribunele arenei în care s-a disputat turneul, organizatorii au anunțat că dublează premiile. Încasările au fost mai mari ca în 2019, înainte de pandemia de COVID-19, ceea ce a dus la această decizie. 

Celebrul culturist Shawn Rhoden a murit la 46 de ani! Ce acuză mulți internauți
CULTURISM
Celebrul culturist Shawn Rhoden a murit la 46 de ani! Ce acuză mulți internauți

„Recordul de bilete vândute a fost în 2019, când am dat 140.000 de bilete. Anul trecut, cu tribunele închise, a fost extrem de greu pentru noi. Dar publicul s-a întors în număr mare. Am vândut peste 120.000 de bilete la ediția din acest an, un număr important, având în vedere că dădusem doar 60.000, cu o lună înainte de startul competiției. Așa, vom putea să dublăm premiile. Nu știu dacă jucătorii au aflat acest lucru deja”, a explicat Guy Forget, directorul turneului. 

  • Totalul premiilor anunțate pentru ediția de anul acesta era de 2.6 milioane de euro;
  • Djokovic a fost recompensat cu 336,000€, după ce, pentru victoria din 2019, primise 995,000€;
  • Toate biletele începând de la jumătatea săptămânii trecute au fost vândute.

Djokovic a mai bifat câteva recorduri la Paris

E cea de-a șasea victorie în Mastersul de la Paris pentru Djokovic. Lider mondial pentru al 7-lea an al carierei, un record în ATP, „Djoko” a mai bifat o performanță uluitoare: e al 37-lea trofeu de Masters pe care și-l așează în vitrină, cu unul mai mult față de Rafael Nadal, cel cu care împărțea recordul.

Pentru Novak Djokovic, ultimul obiectiv important al sezonului este Turneul Campionilor, care în acest an se dispută la Torino. Și acolo, sârbul poate obține o altă medalie importantă. În cazul unei victorii în finală, Djokovic îl poate egala pe Federer la numărul de trofee de final de an, cu 6 astfel de distincții.

Citește și alte știri din tenis: 

Daniil Medvedev, despre momentul în care lumea va ști că Novak Djokovic este cel mai mare jucător de tenis din istorie

Emma Răducanu vrea să cunoască un jucător de la Manchester City! Apare alături de el într-o reclamă pe care au filmat-o separat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează