SPORTURI  »  TENIS  »  WTA KATOWICE

Prima semifinală din 2013 pentru Cadanţu! » Partidă imposibilă cu Kvitova azi?

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 10:56

Alexandra Cadanţu a reuşit să se califice în semifinalele turneului de la Katowice, Polonia, după victoria cu Shahar Peer de aseară, scor 5-7, 6-3 6-3.

Este prima semifinală din acest an pentru Cadanţu, a 117-a jucătoare a lumii. La acest turneu a trecut şi de nemţoaica Sabine Lisicki, dar şi de alte două românce, Raluca Olaru în calificări şi Irina Begu în turul secund.

Alexandra va primi şi puţin peste 10.000 de euro pentru această performanţă plus 130 de puncte în clasament.

Astăzi va juca împotriva Petrei Kvitova, principala favorită a turneului polonez. Kvitova a cîştigat turneul de mare şlem de la Wimbledon în 2011, iar acum este pe locul 8 WTA.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
peter76610
peter76610  •  13 Aprilie 2013, 15:12

Bravo Alexandra ! Foarte bun jocul de aseara ,concentrare maxima cu Kvitova ,are si ea slabiciunile ei, eu cred ca se poate . Mult succes !

soriniz
soriniz  •  13 Aprilie 2013, 13:31

Felicitari. Am vazut meciul si desi scorul nu o arata, a fost pe muchie de cutit. A avut mai multe momente in acre Alexandra putea ceda controlul. Mai ales in decisiv, dupa ce Cadantu a avut un break avans, Peer a facut rebreak si credeam ca va urma o cadere. Nu a fost asa, Alexandra a castigat lupta interioara si a castiga si meciul. Contra Kvitovei insa va fi mult mai greu, aproape imposibil. A castigat toate trei meciurile aici fara sa piarda vreun set si e si mai odihnita, caci nu a trebuit sa joace calificari. Oricum , bafta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează