TENIS  ·  WTA

Primele explicații ale Mihaelei Buzărnescu după ce a înjurat o arbitră la Eastbourne: "Câteodată îmi vine să plec acasă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Sambata, 30 Iunie 2018, 08:48

Mihaela Buzărnescu (28 WTA, 30 de ani) a oferit primele explicații pentru ieșirea în decor din această săptămână, când a avut o reacție deplasată la adresa unei arbitre.

"Pun o presiune mare pe mine, mă forţez foarte mult. În special atunci când sunt singură la turnee, este mult mai dificil. Câteodată îmi vine să plec acasă sau oriunde altundeva pentru că este cu adevărat dificil.

În circuitul WTA este dificil să discuţi cu alte persoane, deoarece fiecare are echipa ei. Când joc atât de multe turnee e evident că uneori este dificil şi câteodată am nevoie de o pauză. Mă forţez foarte mult.

Vreau să mă bucur de aceste momente cât mai pot pentru că nu mai am 20 de ani. Am 30 de ani şi nu ştiu cât timp mai pot juca.

Joc aproape în fiecare săptămână, dar sunt pregătită ăi asta mă face cu adevărat fericită pentru că am avut atâţia ani în care nu am putut juca", a spus Mihaela Buzărnescu într-o declarație susținută la Eastbourne, acolo unde azi joacă finala de dublu alături de Irina Begu.

Vezi și:Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1