SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

S-a aflat abia acum » Prin ce a trecut finalista de la Roland Garros chiar în timpul turneului: „Sunt lucruri despre care nu am putut vorbi”

Karolina Muchova / Sursă foto: Guliver/Getty Images +12   FOTO
Karolina Muchova / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 11:23 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 12:11

Karolina Muchova, 26 ani, finalista de la Roland Garros, a fost întrebată la conferința de presă despre emoțiile sale la festivitatea de premiere, când pentru câteva secunde nu a putut să vorbească din cauza lacrimilor, iar Chris Evert a încercat să o consoleze

„Mi-a spus câteva cuvinte care m-au atins, dar nu o să le dezvălui. Am fost epuizată după două săptămâni grele și toată lumea mă aplauda, au fost multe emoții acolo”, a spus Muchova, după finala pierdută cu Iga Swiatek, scor 2-6, 7-5, 4-6. 

Goran Ivanisevic, după triumful lui Djokovic: „Ne-a legat cu cătușe, ne-a smuls unghiile”  + ținta sârbului: „Nole e singurul care poate face asta”
Roland Garros
Goran Ivanisevic, după triumful lui Djokovic: „Ne-a legat cu cătușe, ne-a smuls unghiile” + ținta sârbului: „Nole e singurul care poate face asta”

Karolina Muchova a avut probleme medicale la Roland Garros

Ea nu a vorbit însă despre problemele medicale pe care le-a avut. Antrenorul său a dezvăluit pentru o televiziune din Cehia că Muchova a avut unele probleme la plămâni în ultimele două partide de la Paris. „A jucat cu o senzație de arsură, doctorul i-a dat voie să joace, dar i-a explicat că-i va fi foarte greu cu tot tratamentul care i-a fost prescris. 

Sunt lucruri despre care nu am putut vorbi în timpul turneului. Știind prin ce a trecut, pentru noi ea e învingătoarea”, a spus Emil Miske.

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic, sărbătorit de toată Europa! Prima pagină a marilor ziare, omagiu pentru sârb: „De la zgură, la lună”

Swiatek a luat trofeul, dar Mouratoglou a fost dat pe spate de altă jucătoare la Roland Garros: „Când ați văzut ultima dată așa ceva?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează