SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, AL 6-LEA TITLU DIN ACEST AN

Radio GSP » Simona Halep ţinteşte tot mai sus: "Vreau să fac ceva mare de tot în acest sport pe care-l iubesc enorm"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 noiembrie 2013 10:01

Simona Halep visează să fie cea mai bună jucătoare de tenis a lumii. Duminică seara, după ce şi-a adjudecat cel de-al 6-lea titlu din acest an, trecînd de Samantha Stosur cu 2-6, 6-2, 6-2, românca a vorbit la Radio GSP despre performanţa reuşită.

Visează la locul 1 mondial
“Este un vis al meu foarte mare. Nu ştiu dacă voi şi reuşi să fac această minune, dar vă asigur că pentru asta muncesc zilnic, pentru că vreau să fac ceva mare de tot în acest sport pe care-l iubesc enorm”.

A explicat revenirile de pe final
“Îmi place să lupt pînă la ultima minge, să cred în mine. Am învăţat asta de cînd eram la juniori, să nu cedez niciodată. M-au şi ajutat acele meciuri, cînd am revenit chiar şi de la 0-5, să am încredere că pot să revin oricînd, să nu renunţ pînă cînd dau mîna cu adversarul. Acesta e cel mai important lucru în sport, mai ales în tenis, unde eşti singur pe teren”.

Aprecierile Serenei Williams au ajutat-o
“Încurăjarile Serenei, de după meciul pierdut în faţa ei, mi-au dat o anumită încredere. Observ că tot mai multe jucătoare mă apreciază. Spun că remarcă agresivitatea mea. Mă bucur că am ajuns să lovesc foarte bine în unghiuri şi să reuşesc crosuri scurte, mai ales reverul meu în linie, lovitura mea preferată”.

Despre dragostea românilor
"E impresionant, iar cuvintele sînt prea mici să explic ce simt despre dragostea românilor. Mă bucur pentru că sînt toţi alături de mine şi pentru că mă apreciază”

Lacrimi de fericire
“Pentru prima dată în viaţa mea mi-au dat lacrimile la finalul unui meci. A fost incredibil să văd cîtă lume a venit special pentru mine. Am simţit susţinerea tuturor. Mă gîndeam la toţi cei care m-au ajutat să ajung pînă aici şi că pot aduce şi eu bucurie românilor”

Citeşte şi: Simona Halep: "Visul meu e să ajung ca Hagi, pe care îl am ca model de sportiv" » Sfatul "Regelui" pentru campioană

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
bibiloiu
bibiloiu  •  04 Noiembrie 2013, 18:28

DIN INIMA MULT SUCCES IN VIATA SI SPORT , SIMONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mgexpert
mgexpert  •  04 Noiembrie 2013, 16:54

Felicitari Simona pentru tot ce'ai realizat in 2013 ! Sper ca visul sa ti se indeplinesca cat mai curand !

glorie
glorie  •  04 Noiembrie 2013, 13:21

:)) wtatennis.com/photos/article/3522597/title/sofia-gallery-simona-home-favorite

Vezi toate comentariile (18)
Comentează