SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Rafael Nadal e categoric: „Nu mi-ar plăcea să merg acum la New York”

Rafael Nadal anul trecut la US Open
Rafael Nadal anul trecut la US Open

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 16:17

Rafael Nadal a spus că nu ar călători în acest moment spre SUA, acolo unde ar trebui să se desfășoare, la final de august, US Open.

Spaniolul a participat la o conferință de presă intermediată de organizatorii de la Roland Garros pe Zoom, unde s-au atins mai multe aspecte ale noii realități din lumea tenisului. Întrebat dacă va participa la US Open între 31 august și 14 septembrie, spaniolul a răspuns: „Dacă sunt sincer, spun că în acest moment nu aș merge la New York pentru un turneu. Peste două luni nu știu care va fi opinia mea, pentru că situația se poate schimba de la o zi la alta", a spus el. 

US Open sau Roland Garros?

Deținătorul a 19 trofee de Mare Șlem a mai fost chestionat și despre posibilitatea de a alege între US Open și Roland Garros, turneu care ar putea debuta la final de septembrie. „Nu înțeleg cum două competiții de asemenea calibru se pot desfășura într-un timp atât de scurt. Dacă va trebui să iau o decizie în această privință, o voi face după ce mă consult cu echipa mea", a explicat Nadal. 

Tenisul la nivelul celor două circuite este suspendat până la 1 august, o decizie de reluare ar putea fi anunțată pe 10 iunie, în timp ce organizatorii US Open ar putea hotărî până în luna iulie ce se întâmplă cu această întrecere.

4 trofeela New York are Rafael Nadal în palmares, ultimul fiind cucerit chiar în 2019

Citește mai multe știri din tenis: 

Două turnee la New York? Ce măsuri au în vedere organizatorii de la US Open pentru ca întrecerea să aibă loc la datele stabilite

Roland Garros se joacă pe GSP.ro » Blestemul prafului roșu: care sunt jucătorii cărora le lipsește din palmares doar trofeul parizian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează