SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Rafael Nadal nu va evolua nici la Barcelona » Ibericul este deținătorul trofeului

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 16:13 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 16:32

Rafael Nadal (35 ani, 4 ATP) nu va participa la turneul ATP 500 de la Barcelona din cauza problemelor de sănătate. Spaniolul va reveni abia la turneul de la Madrid. 

Chiar dacă a început sezonul 2022 extraordinar, câștigând al 21 titlu de Grand Slam, record all-time în circuitul masculin, Nadal plătește acum prețul meciurilor extrem de disputate.

La Indian Wells, spaniolul a pierdut finala în fața lui Taylor Fritz, scor 6-3, 7-6 (5). Nadal a acuzat probleme pe durata întregii partide. 

„Nu știu dacă am ceva la coaste. Când respir, simt de parcă am un ac în interior. Amețesc puțin, pentru că e dureros. E genul de durere care mă afectează mult”, explica Nadal după înfrângerea de la Indian Wells, eșec care a pus capăt unei serii de 20 de victorii consecutive.

Rafael Nadal ratează turneul de la Barcelona

Conform presei din Spania, Nadal acuză în continuare acele dureri la coaste, motiv pentru care are nevoie de o pauză între 4 și 6 săptămâni. Astfel, va rata turneul de la Barcelona, din perioada 16-24 aprilie, acolo unde este deținătorul trofeului.

Totuși, dacă recuperarea decurge conform planului, sunt șanse mari să-l vedem pe Nadal la turneul de la Madrid, din perioada 1-8 mai.

Citește și alte știri din tenis:

Novak Djokovic nu are prea mari așteptări la Monte Carlo: „Îmi testez motorul, va dura până îmi voi intra cu adevărat în formă!”

Novak Djokovic, distrus complet de un fost număr 1 mondial: „Esti regele prostiei, arogantule!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează