SPORTURI  »  TENIS  »  AT

Momentul în care Nadal l-a exasperat pe marele Ronaldo: „Lasă-mă să vorbim despre nenorocitul ăla de tenis!”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 17:56 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 18:19

Brazilianul Ronaldo (45 de ani) a povestit o întâlnire savuroasă avută cu Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP), în urmă cu 7 ani. 

Ronaldo și Nadal sunt recunoscuți pentru talentele lor multiple. S-au întâlnit la un turneu demonstrativ de poker și au fost în dese rânduri adversari pe terenul de golf. 

Un jucător de top din ATP comentează triumful lui Nadal de la Australian Open: „S-a hrănit din absența lui Djokovic!”
AUSTRALIAN OPEN 2022
Un jucător de top din ATP comentează triumful lui Nadal de la Australian Open: „S-a hrănit din absența lui Djokovic!”

Fostul mare fotbalist brazilian și-a amintit un moment grăitor despre modul în care Rafa privește sportul, cu pasiune și fără limite.

Ronaldo și Nadal, campioni fără granițe: „El vorbea despre fotbal, eu voiam doar tenis!”

„Deja uram fotbalul. Nu mai eram la curent. Acum am revenit la dragostea pentru el, urmăresc tot ce prind, uneori adorm în fața televizorului. Dar mereu am preferat tenisul. 

Vreau să povestesc asta. În urmă cu 7 ani, am mers să joc golf cu Rafa Nadal, la Mallorca. Mi-a dezvăluit că visul lui, în copilărie, a fost să devină fotbalist. 

Eu voiam să discutăm despre tenis, dar el nu se mai oprea din poveștile despre fotbal. În mintea mea, spuneam: «Ce tâmpenie! Lasă-mă să vorbesc despre nenorocitul de tenis!»”, a rememorat Ronaldo momentul, într-un interviu acordat celor de la Bobo TV.

Rafa Nadal, fan declarat al Realului

Rafael Nadal este mare fan al clubului Real Madrid. Proaspătul campion de la Australian Open vorbea despre acest lucru într-un interviu oferit în 2010: „Mereu se vorbeşte de Liga Campionilor, e clar că ăsta e maximum, dar pentru suporteri campionatul este cel care îţi aduce cea mai mare bucurie, pentru că asta trăieşti săptămână de săptămână. Totuşi, orice e bine: campionatul, Liga, Cupa, sau toate trei, aşa ar fi cel mai bine!”

Citește și alte știri din tenis: 

Scandal de proporții în Ungaria: acuzați că și-au falsificat testele COVID!

Emma Răducanu dezvăluie cum se simte înaintea unui meci: „Sunt într-o bătălie și lupt pentru fiecare punct”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează