SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Raluca Olaru poate juca la Turneul Campioanelor: „Un mod frumos de a încheia acest an foarte bun”

Raluca Olaru / Sursă foto: Imago Images
Raluca Olaru / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 11:59 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 13:40

Raluca Olaru (32 de ani) și ucraineanca Nadiia Kichenok (29 de ani), aflate pe locul 11 în clasamentul Race pentru Turneul Campioanelor, vor fi prezente la competiția din Guadalajara, din postura de rezerve. 

Sunt fericită și mândră să anunț că eu și cu Nadiia Kichenok ne-am calificat să mergem la Guadalajara, ca echipa a 9-a

Va fi pentru prima oară când voi fi prezentă la Turneul Campioanelor, chiar dacă în postura de echipă de rezervă. Un mod frumos de a încheia acest an foarte bun. Ne vedem în curând, Mexic!”, sună anunțul făcut de Raluca Olaru.

Olaru și Kichenok joacă împreună din acest an, sezonul fiind unul pozitiv pentru cele două.

Nadiia Kichenok și Raluca Olaru s-au impus anul acesta în turneele de la Sankt Petersburg și Chicago, pierzând alte două finale, la Bad Homburg și Kremlin Cup. De-a lungul carieriei, Raluca Olaru a cucerit 11 titluri în circuitul de dublu.

FOTO Perechile calificate la Turneul Campioanelor

  • Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia)
  • Shuko Aoyama/Ena Shibahara (Japonia)
  • Hsieh Su-Wei (Taiwan)/Elise Mertens (Belgia)
  • Nicole Melichar-Martinez (SUA)/Demi Schuurs (Olanda)
  • Samantha Stosur (Australia)/Zhang Shuai (China)
  • Alexa Guarachi (Chile)/Desirae Krawczyk (SUA)
  • Drija Jurak (Croația)/Andreja Klepac (Slovenia)
  • Sharon Fichman (Canada)/Giuliana Olmos (Mexic)

Turneul Campioanelor merge la Guadalajara

Turneul Campioanelor se va disputa în acest an în Mexic. WTA a anunțat recent că ultima competiție majoră din 2021, Turneul Campioanelor, se va juca la Guadalajara, pe hard. Shenzhen, orașul desemnat inițial ca gazdă, nu își poate respecta promisiunea din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus.

Turneul Campioanelor este program în săptămâna 8 - 15 noiembrie. La el vor participa cele mai bune 8 jucătoare din anul calendaristic 2021. Guadalajara, al doilea oraș ca mărime din Mexic, are un complex modern de tenis, care a găzduit în luna martie un turneu WTA de 250 de puncte.

Simona Halep ratează Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost prezentă la precedentele 6 ediții ale Turneului Campioanelor, în 2020 competiția fiind anulată. În acest an însă, românca a ratat prezența la turneu, ocupând abia locul 34. În acest moment se știu șapte jucăoare calificate: Aryna Sabalenka (Belarus), Barbora Krejcikova (Cehia), Karolina Pliskova (Cehia), Maria Sakkari (Grecia), Iga Swiatek (Polonia), Garbine Muguruza (Spania), Paula Badosa (Spania) și Anett Kontaveit (Estonia). Pentru ultimul loc se luptă Ons Jabeur (Tunisia) și Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia).

Citește și alte știri din tenis: 

Emma Răducanu, imaginea unei campanii de 6 milioane de lire în Marea Britanie » Apare alături de vedetele lui Chelsea și Manchester City

Scandal uriaș! Fostul lider mondial acuză un înalt oficial de abuz sexual

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  05 Noiembrie 2021, 12:55
Postat de steaua.inseamna.csa pe 04 Noiembrie 2021, 16:13

Succes!!!

Are toate șansele să nu joace.

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  04 Noiembrie 2021, 16:13

Succes!!!

2599625293432770
Sorin Mihai Agristean  •  04 Noiembrie 2021, 15:02

felicitari raluca!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează