SPORTURI  »  TENIS  »  EDITORIAL

Răzvan Prepeliţă comentează lipsa unui personaj important în poza cu gestul de susţinere al tricolorilor pentru Simona Halep » Fotograful

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 09:02

Tricolorii au făcut o poză. Nu e selfie, ca să vezi!, e o poză de susţinere a Simonei Halep. Cîţiva sînt prinşi în mişcare, unii sînt out of focus, dar cel mai important, se vede mesajul de susţinere, mare, "Noi o susţinem pe Simona Halep". Foarte frumos, spus simplu.

Dincolo de jocul ehipei naţionale, dacă îl putem numi aşa, instantaneul reuşeşte să convingă ceea ce demult ştiam. Tinerească? Poate. Din suflet? Cel mai probabil. Bucurie? Dacă ei se califică doar la scuze, atunci ne bucurăm că alţii reprezintă la un asemenea nivel România. Patriotism? Hai, să nu exagerăm, unii au învăţat login pe Facebook înaintea imnului. Cînd ne mai calificăm la un turneu final? Zîmbiţi, o fi răspunsul.

Lipseşte ceva, aşa e!, cîţiva aţi observat, deja. Suporterii români şi-au pierdut dreptul de a visa, undeva în iţele încleştate ale orgoliilor, în semnăturile contractelor bănoase şi ale intereselor. Nu avem echipă, ni s-a explicat cu viteza unei rafale foto. Cică nu e bază de selecţie, bla bla, fotografia vorbeşte de la sine.

Da, Piţurcă lipseşte din peisaj. Nu ştim de ce, chiar nu mai contează, el va găsi mereu o explicaţie care sfidează logica suporterilor, celor care au dreptul de a crede că sîntem buni. Că merităm mai mult. Că ajunge cu barierele.

El să fi fost fotograful?, asta ar fi o explicaţie. Sau poate faptul că el nu zîmbeşte niciodată. Atunci, e mai bine aşa. Şi nu doar în fotografie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mvradulescu
mvradulescu  •  06 Iunie 2014, 15:34

Avem și noi un domeniu unde nu ne întrece nimeni: la proferat lucruri cât mai răutăcioase ! Vă rog să aveți "amabilitatea" ca măcar atunci când avem un motiv real să ne bucurăm, să ne scutiți de asemenea mizerii cotidiene (cu tendințe de partizanat). Felicitări Simona Halep și îți urez multe succese în continuare ! Păcat de cei ce nu mai știu nici când ar fi cazul să se bucure și încurcă ... "subiectul" ...

chrix
chrix  •  06 Iunie 2014, 11:02

cu ce drept se baga infectii actia in seama? stati naibii deoparte la sport.ro unde e locul tampitilor. ar trebui interzis fotbalul in romania... numai idiotii ajung sa-l practice, si fraierii sa-l urmareasca!

dogbv
dogbv  •  06 Iunie 2014, 10:15

nici nu mi-am dat seama ca lipseste Piturca...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează