TENIS  ·  EDITORIAL

Răzvan Prepeliţă comentează lipsa unui personaj important în poza cu gestul de susţinere al tricolorilor pentru Simona Halep » Fotograful

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 09:02

Tricolorii au făcut o poză. Nu e selfie, ca să vezi!, e o poză de susţinere a Simonei Halep. Cîţiva sînt prinşi în mişcare, unii sînt out of focus, dar cel mai important, se vede mesajul de susţinere, mare, "Noi o susţinem pe Simona Halep". Foarte frumos, spus simplu.

Dincolo de jocul ehipei naţionale, dacă îl putem numi aşa, instantaneul reuşeşte să convingă ceea ce demult ştiam. Tinerească? Poate. Din suflet? Cel mai probabil. Bucurie? Dacă ei se califică doar la scuze, atunci ne bucurăm că alţii reprezintă la un asemenea nivel România. Patriotism? Hai, să nu exagerăm, unii au învăţat login pe Facebook înaintea imnului. Cînd ne mai calificăm la un turneu final? Zîmbiţi, o fi răspunsul.

Lipseşte ceva, aşa e!, cîţiva aţi observat, deja. Suporterii români şi-au pierdut dreptul de a visa, undeva în iţele încleştate ale orgoliilor, în semnăturile contractelor bănoase şi ale intereselor. Nu avem echipă, ni s-a explicat cu viteza unei rafale foto. Cică nu e bază de selecţie, bla bla, fotografia vorbeşte de la sine.

Da, Piţurcă lipseşte din peisaj. Nu ştim de ce, chiar nu mai contează, el va găsi mereu o explicaţie care sfidează logica suporterilor, celor care au dreptul de a crede că sîntem buni. Că merităm mai mult. Că ajunge cu barierele.

El să fi fost fotograful?, asta ar fi o explicaţie. Sau poate faptul că el nu zîmbeşte niciodată. Atunci, e mai bine aşa. Şi nu doar în fotografie.Cum arată geanta cu 3,8 milioane de dolari cash în care ar fi primit mită Elena Udrea
Libertatea
Comentarii (6)
mvradulescu  •  06 Iunie 2014, 15:34

Avem și noi un domeniu unde nu ne întrece nimeni: la proferat lucruri cât mai răutăcioase ! Vă rog să aveți "amabilitatea" ca măcar atunci când avem un motiv real să ne bucurăm, să ne scutiți de asemenea mizerii cotidiene (cu tendințe de partizanat). Felicitări Simona Halep și îți urez multe succese în continuare ! Păcat de cei ce nu mai știu nici când ar fi cazul să se bucure și încurcă ... "subiectul" ...

chrix  •  06 Iunie 2014, 11:02

cu ce drept se baga infectii actia in seama? stati naibii deoparte la sport.ro unde e locul tampitilor. ar trebui interzis fotbalul in romania... numai idiotii ajung sa-l practice, si fraierii sa-l urmareasca!

dogbv  •  06 Iunie 2014, 10:15

nici nu mi-am dat seama ca lipseste Piturca...

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1