SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BIRMINGHAM

Reușește Mihalea Buzărnescu o nouă victorie de senzație? Cum prefațeză "Micky" duelul cu Elina Svitolina de la Birmingham

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 11:21

Mihaela Buzărnescu (30 WTA) continuă să impresioneze și pe iarbă, după evoluțiile consistente avute în acest an atât pe hard, cât și pe zgură. Jucătoarea noastră s-a calificat în sferturi la Birmingham, unde o va întâlni vineri pe Elina Svitolina (5 WTA). 

Mihaela a eliminat-o pe ucraineancă de la Roland Garros, dar nu găsește o semnificație aparte în reeditarea meciului cu Svitolina de la Paris. 

"Mă bucur că am reușit să mă acomodez pe iarbă atât de repede și că am putut să am aceste rezultate bune și să joc bine. Va fi un meci ca oricare cu Svitolina, nu vreau să mă gândesc că joc cu ea.

Încerc să abordez fiecare meci cât mai bine și să nu mă gândesc ce va fi la final. M-aș bucura să ajung într-o fază superioară la Wimbledon. Recunosc că m-am adaptat bine pe iarbă în ultimii ani și mă simt destul de confortabil pe această suprafață. Cel mai mult îmi doresc să joc bine", a declarat Mihaela Buzărnescu, la TV Digi Sport.

Duelul dintre Mihaela Buzărnescu și Elina Svitolina va avea loc vineri, la o oră ce va fi anunțată ulterior. Meciul va fi o reeditare a duelului de la Roland Garros de acum trei săptămâni, câștigat într-o manieră entuziasmantă de "Micky, 6-3, 7-5. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
merace
merace  •  21 Iunie 2018, 23:23

HAI MIHAELA!

158334234980480
Nelu Ghencea  •  21 Iunie 2018, 20:03

Hai Mihaela ; Romania este Cu tine . FORTA Fie Cu Tine . Nu Conteaza Cine este Dincolo De Fileu . COME ON . Succes .

valyomanyd
valyomanyd  •  21 Iunie 2018, 12:52

Din pacate Mihaela e singura la Birmingham, fara antrenor, fara preparator fizic, fara....Sa speram ca trece si de Svitolina, deja a urcat un loc in clasament, e pe 29 , daca ar castiga turneul ( da doamne) ar urca pe locul 13 in clasamentul pentru Singapore ! Hai Miky !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează