SPORTURI  »  TENIS  »  HOBART WTA

Revenire de senzație pentru Irina Begu în meciul cu Anna Blinkova » Românca își cunoaște următoarea adversară de la Hobart

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 08:03

Irina Begu (28 de ani/76 WTA) s-a calificat în sferturile de finală de la Hobart după ce a învins-o pe rusoaica Anna Blinkova (20 de ani/96 WTA), scor 4-6, 7-6(2), 6-2.

Jucătoarea din România avut probleme serioase doar în primul set, apoi în setul secund a revenit spectaculos și a câștigat la tie-break. În setul decisiv, Irina n-a mai avut nicio emoție și s-a impus după două ore și 39 de minute.

Irina Begu o va întâlni în "sferturi" pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova (24 de ani/77 WTA), care a trecut de Alison Van Uytvanck, scor 6-3, 6-2.

60 de puncte WTA și peste 6.000 de dolari a obținut Irina pentru calificarea în sferturile de la Hobart

 Citește și:

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ DE LA SYDNEY / Început de sezon îngrozitor! Simona Halep e învinsă de Ashleigh Barty în turul doi de la Sydney

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  09 Ianuarie 2019, 10:41

Rand pe rand trecem de partea invingatorului. Asa e 'patriotul'. Conteaza ca esti romanca si te vrem mai departe, mai sus, mai puternica. Succes si concentrare !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează