SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Moment straniu la Roland Garros » Cum a fost surprinsă Azarenka după ce Ana Bogdan i-a luat primul set

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 14:55 / Actualizat luni, 23 mai 2022 15:03

Ana Bogdan (29 de ani, 93 WTA) și Victoria Azarenka (32 de ani, 15 WTA) au oferit un prim set spectaculos în disputa din turul 1 al turneului de la Roland Garros.

 La finalul setului, Victoria Azarenka a fost protagonista unui moment straniu, părând afectată de faptul că Ana Bogdan conducea jocul. 

VIDEO Azarenka, moment straniu după primul set al meciului cu Ana Bogdan

După ce românca a câștigat primul set, Azarenka s-a așezat pe bancă și și-a acoperit fața cu mână. 

După ce și-a pus prosopul pe cap, camerele TV au surprins cum îi tremurau mâinile. Ulterior, bielorusa a plecat la vestiare.

Ana Bogdan, revenire spectaculoasă în meciul cu Azarenka

Azarenka a fost la un pas să câștige primul set. A condus cu 5-2, dar Bogdan a revenit și a egalat. La 6-5 pentru ea, bielorusa a mai servit pentru a câștiga setul, dar românca a revenit. 

În tie-break, Azarenka a avut 3 mingi de set, toate irosite. Ulterior, Bogdan a câștigat tie-break-ul și a preluat conducerea la seturi.

Citește și: 

Simona Halep, dezvăluiri despre cele mai grele momente: „Nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului” » Cum a schimbat-o Mouratoglou + Ce spune despre retragere

Moment nemaivăzut la Roland Garros! Culmea îndrăznelii: a întrerupt meciul Mariei Sakkari, dar bodyguarzii nu au putut să-l scoată de pe arenă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
varza00
varza00  •  23 Mai 2022, 16:51

Sa vedem in ce pozitii o sa o surprindeti pe Bogdan dupa ce Azarenka o sa castige lejer meciul. De unde aveti atata energie sa scoateti titlurile astea complet haotice din voi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează