SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

ROLAND GARROS // Coincidență stranie la Roland Garros » 3 câștigătoare de turnee pe zgură în 2018 au fost eliminate în turul III

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 16:22

Surprizele se țin în lanț în turul III la Roland Garros, iar unele dintre cele mai importante jucătoare au fost eliminate.

După prima săptămână la cel mai important turneu pe zgură, jucătoarele care au câștigat cele mai importante competiții pe această suprafață au fost eliminate.

Elina Svitolina, campioană la Roma, unde a învins-o pe Simona Halep în finală, a fost eliminată de Mihaela Buzărnescu, scor 3-6, 5-7 (Detalii aici).

Petra Kvitova, cea care a triumfat la turneul de la Madrid, a fost învinsă de Anett Kontaveit, scor 6-7, 6-7 (Detalii aici).

Și Karolina Pliskova a fost eliminată în turul III. Cehoaica s-a impus la turneul de la Stuttgart, dar la Roland Garros a pierdut categoric cu Maria Sharapova, scor 2-6, 1-6 (Detalii aici).

Citește și: Un mare campion explică de ce joacă Halep pe terenul 18: "Simona va gândi: «Doamne, lumea chiar iubește să mă vadă jucând!»"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
112718839608210
Bumbu Dorel  •  02 Iunie 2018, 17:28

Vor fi eliminate si alte jucatoare !!Asa este in sport:cineva castiga...cineva pierde !! Acum vor fi eliminate jucatoarele care au castigat numai un singur turneu in acest an !!

valyomanyd
valyomanyd  •  02 Iunie 2018, 17:07

Kvitova a castigat si turneul de la Praga !

baruch
baruch  •  02 Iunie 2018, 17:05

sunt si nu"surprize"... nu cred ca sarapova (la forma la care a ajuns iarasi) era cu sansa a doua la pliskova. iar kontaveit si buzarnescu au avut pana acum un sezon perfect (kontaveit a batut-o de 2 ori pe venus, buzarnescu a dominat-o pe kvitova la praga).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează