SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO + FOTO La un tur distanță de clasicul Nadal - Djokovic » Rafa, spectacol în „șaisprezecimi”: „De pe altă planetă!” + dilema unchiului Toni

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) și Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) s-au calificat fără emoții în optimile de finală de la Roland Garros 2022. Cei doi ar putea fi adversari în „sferturi”. +8   FOTO
Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) și Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) s-au calificat fără emoții în optimile de finală de la Roland Garros 2022. Cei doi ar putea fi adversari în „sferturi”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 20:28 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 20:37

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) și Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) s-au calificat fără emoții în optimile de finală de la Roland Garros 2022. Cei doi ar putea fi adversari în „sferturi”. 

  • Djokovic joacă în „optimi” contra lui Schwarztmann, iar Nadal împotriva lui Auger-Aliassime. Câștigătorii se vor înfrunta în sferturile de finală.

Novak Djokovic și Rafael Nadal au fost programați în același timp, pe arenele Philippe-Chatrier, respectiv Suzanne-Lenglen, stârnind controverse la Paris. Cei doi coloși nu au fost deranjați, și-au făcut treaba și sunt la un tur distanță de un nou „clasic”.

Măsura luată de organizatorii Roland Garros, după incidentul provocat de Irina Begu
ROLAND GARROS
Măsura luată de organizatorii Roland Garros, după incidentul provocat de Irina Begu

Djokovic, „TGV” în meciul cu Bedene

Nole a fost primul care a obținut biletul spre „optimi”, victorie rapidă, după o oră și 45 de minute, în fața lui Aljaz Bedene (195 ATP), scor 6-3, 6-3, 6-2. Sârbul, campion en-titre la Paris, a ajuns 8 meciuri consecutive fără set cedat pe zgură.

În optimile de finală, Djokovic îl va avea în față pe Diego Schwarztmann (16 ATP). Argentinianul, un „zgurist” recunoscut, a trecut astăzi în minimum de seturi de Grigor Dimitrov, 6-3, 6-1, 6-2.

Nadal, pregătit pentru o dispută specială

Nici Nadal nu a petrecut prea mult timp pe teren în fața olandezul Botic Van De Zandschulp, două ore și 13 minute, scor 6-3, 6-2, 6-4. Ibericul a reușit câteva puncte geniale. În setul secund, la scorul de 3-1, 30-15 pe serviciul adversarului, Rafa a returnat de la peste 5 metri din spatele liniei terenului, făcându-i pe francezi să exclame, pe Twitter: „Din altă lume (teren)”.

În turul următor, adversar va fi canadianul Felix Auger-Aliassime (9 ATP), jucător antrenat de Toni Nadal, unchiul jucătorului iberic. 

Toni a transmis că nu va fi prezent la meci: „I-am spus deja lui Felix că nu îi voi da nicio sugestie despre cum ar trebui să îl bată pe nepotul meu”.

+4 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

Irina Begu, amendată drastic după ce a fost aproape să lovească un copil cu racheta la Roland Garros

Iga Swiatek, editorial inspirat din pățania Andreei Prisăcariu: „E o problemă care trebuie rezolvată urgent!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează