SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

Roland Garros. Presa internațională, cuvinte memorabile pentru Rafael Nadal: „Ești cel mai mare pe care îl vom vedea vreodată!”

Marca, AS, Mundo Deportivo sau L'Equipe au pregătit câteva pagini întâi de colecție în cinstea marelui campion iberic +9   FOTO
Marca, AS, Mundo Deportivo sau L'Equipe au pregătit câteva pagini întâi de colecție în cinstea marelui campion iberic

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 16:47 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 17:00

Rafael Nadal (34 de ani, 2 ATP) și-a adjudecat cu stil cel de-al 20-lea turneu de Mare Șlem al carierei, învingându-l fără drept de apel pe marele rival Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP), scor 6-0, 6-2, 7-5.

Presa din Spania, dar și alte publicații importante ale lumii, au dedicat câteva materiale de amploare victoriei de senzație a lui Nadal, triumfător pentru a treisprezecea oară în carieră pe zgura de la Roland Garros. Victoria cu Djokovic de duminică a reprezentat cea de-a patra ediție de la Paris pe care Nadal o câștigă fără să piardă set.

„Ești cel mai mare pe care îl vom vedea vreodată!”, au scris jurnaliștii de la Marca, cei care și-au înlocuit logo-ul tradițional cu numele lui Nadal. „Vertiginos”, a notat prestigiosul cotidian francez L'Equipe, în timp ce ediția de azi a Gazetei Sporturilor a titrat: „Suveran absolut”

Marca, AS, Mundo Deportivo sau L'Equipe au pregătit câteva pagini întâi de colecție în cinstea marelui campion iberic, pe care GSP le prezintă în galeria foto de mai jos:

+5 FOTO

VIDEO Rezumatul finalei Rafael Nadal - Novaj Djokovic:

Citește și alte știri despre Rafa Nadal:

Djokovic - Nadal: Rafa, pentru a 13-a oară victorios la Roland Garros » L-a egalat pe Roger Federer în ierarhia all-time a trofeelor de Grand Slam

Simona Halep, mesaj superb pentru Rafa Nadal: „Ești cel mai bun!”

Cum a fost modificată pagina de Wikipedia a turneului Roland Garros, după ce Rafael Nadal a câștigat un nou titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
blackknight
blackknight  •  14 Octombrie 2020, 14:21
Postat de ctbilu pe 12 Octombrie 2020, 17:49

Presa Iberica il considera s-o spunem pe cea dreapta. Palmaresul sau este prea dezechilibrat ca sa fie cel mai mare. Multe titluri castigate pe zgura iar H2H contra lui Federer este mincinos, daca joaca acelasi numar de meciuri pe iarba cate au jucat pe zgura nu cred ca ii mai este chiar asa favorabil. Este cel mai bun pe zgura, asta da. Cert.

pai dupa logica asta nici fereder sau djokovic nu-s cei mai buni ca-s praf pe zgura... atunci nu exista cel mai bun?! tu te auzi omule?!

andrei.33
andrei.33  •  12 Octombrie 2020, 23:06
Postat de ctbilu pe 12 Octombrie 2020, 17:49

Presa Iberica il considera s-o spunem pe cea dreapta. Palmaresul sau este prea dezechilibrat ca sa fie cel mai mare. Multe titluri castigate pe zgura iar H2H contra lui Federer este mincinos, daca joaca acelasi numar de meciuri pe iarba cate au jucat pe zgura nu cred ca ii mai este chiar asa favorabil. Este cel mai bun pe zgura, asta da. Cert.

Si ce-ai vrea, sa se schimbe circuitul ca sa se joace mai mult pe suprafete care ii avantajeaza pe altii? Trebuie sa joci si sa te adaptezi la circuitul existent, iar zgura are un GS si trei Masters si cateva alte turnee de 500. E o componenta majora a circuitului profesionist. Nadal e urias fiindca domina de asa maniera portiunea asta din competitie si spre cinstea lui s-a impus in repetate randuri pe toate celelalte suprafete. Pana una-alta nadal l-a batut pe federer la Wimbledon dar federer nu l-a invins niciodata pe Nadal la Paris.

1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  12 Octombrie 2020, 19:51

E vina lui nadal ca sezonul pe iarba e cel mai scurt. Federer cu talentul lui de nemăsurat dc nu joacă si pe zgură? Si cand castiga de maniera în care a facut-o tot se vor găsi contestatari

Vezi toate comentariile (7)
Comentează