SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FINALA ROLAND GARROS. Simona Halep, mesaj superb pentru Rafa Nadal: „Ești cel mai bun!”

Simona Halep, alături de Rafa Nadal
Simona Halep, alături de Rafa Nadal

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 20:32 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 20:40

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) l-a felicitat pe Rafael Nadal (34 de ani, 2 ATP), câștigătorul acestei ediții a turneului de la Roland Garros.

Prestația lui Nadal din finala cu Djokovic, scor 6-0, 6-2, 7-5, a atras un val de laude, spaniolul fiind imperial în ultimul act al competiției. Rafa a scris istorie, reușind să câștige al 20-lea său trofeu de Grand Slam (record all-time), precum și al 13-lea trofeu la Roland Garros.

Simona Halep a fost impresionată și a avut un mesaj pentru spaniol: „Felicitări, Rafa. Ești un exemplu pentru toți din sportul nostru și cel mai bun pe care l-am văzut. Cel mai important, ești o persoană minunată. Îți port un uriaș respect”, a scris Simo pe Twitter.

Simona Halep este la rândul ei câștigătoare a turneului din capitala Franței. Simo a triumfat la Roland Garros în 2018, în timp ce în ediția de acest an a ieșit în faza optimilor de finală.

100 de victoriiare Rafa Nadal la Roland Garros. A pierdut doar 2 meciuri pe zgura franceză, în întreaga carieră!

Citește mai multe știri din tenis:

Carla Suárez Navarro a început chimioterapia: „Fac pas după pas cu optimism” » VIDEO Mesajul Simonei Halep pentru iberică

Iga Swiatek despre momentul care a propulsat-o psihic: „După ce am învins-o pe Simona Halep am simțit că aceasta e deja cea mai bună performanță din cariera mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
109547337592002
Ioan David  •  12 Octombrie 2020, 01:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează