SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

„Plăcerea vinovată” a Simonei Halep » Cum a răspuns la întrebarea francezilor: „Cu ce te recompensezi după o victorie?”

Ciocolata, plăcerea vinovată a Simonei Halep +13   FOTO
Ciocolata, plăcerea vinovată a Simonei Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 22:52 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 22:57

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani)  a trecut de Irina Begu (30 de ani, 73 WTA), în turul II de la Roland Garros, scor 6-3, 6-4 și s-a calificat în runda următoare. 

  • Halep va juca în turul III cu americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), care a trecut de Bernarda Pera (25 de ani, 61 WTA), scor 6-2, 6-0. Meciul se va juca vineri. Detalii despre adversară AICI!
  • Halep a câștigat ultimele 16 meciuri: 4 la Dubai, 5 la Praga, 5 la Roma și 2 la Paris până acum
  • 13-0 e scorul partidelor dintre Simona Halep și alte jucătoare din România

După meci, la conferința de presă, Simona a fost întrebată de jurnaliștii francezi cu ce se va recompensa după victorie. 

„Îmi fac plăcerile după fiecare turneu, fie că l-am câștigat sau nu. De fiecare dată mănânc ciocolată. Viața mea nu depinde de victoriile sau de înfrângerile de pe teren. Așa că îmi fac plăcerile”, a spus Simona.

+9 FOTO

„Este un an diferență și este greu să spun cum va fi acum. Voi discuta cu antrenorul și știu că va fi un meci greu. Ea lovește puternic și plat, deci va fi greu. Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut. Îmi amintesc și că nu am jucat cum am vrut. Voi face câteva schimbări, voi încerca să joc mai bine și să profit de șansele mele”
Simona Halep despre meciul cu Anisimova

ROLAND GARROS. Simona Halep și-a dezvăluit secretul! Ce face când joacă împotriva româncelor: „Sunt stresată la început”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează