SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // VIDEO + FOTO Darren Cahill a înroșit tastatura » Reacție pe Twitter: "OMG, OMG, OMG! Nu se poate!"

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 21:04

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a trăit intens duelul palpitant dintre Novak Djokovic și Marco Cecchinato, încheiat cu victoria celui din urmă, scor 6-3, 7-6(4), 1-6, 7-6(11). Vezi detalii despre meci AICI!

Darren Cahill a postat 3 mesaje pe Twitter în timpul duelului din sferturile de finală ale tabloului masculin. Primele două au fost simple exclamări, în timpul tie-break-ului din setul decisiv: "OMG", urmat la două minute de: "OMG, OMG, nu se poate!"

darren 2

Cahill a revenit imediat după terminarea partidei: "Tenis de cel mai înalt nivel. Nu are cum să nu îți placă! Bravo Marco. A reușit să își păstreze calmul precum un veteran al acestui gen de competiție. Un nivel incredibil. Bravo Nole, o luptă pe cinste. A fost imposibil să îmi iau ochii de la duelul ăsta".

Vezi și: La ce oră va începe miercuri meciul Simonei din "sferturile" Roland Garros » Avantaj Kerber?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  06 Iunie 2018, 08:40

"Novak Djokovic și Marco Cecchinato, încheiat cu victoria celui din urmă, scor 6-3, 7-6(4), 1-6, 7-6(11)"...scorul arata ca primul a cistigat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close