SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 // Pliskova, după încă un eșec contra lui Halep: „O fi 7-2 pentru ea, dar nu simt că e așa mare diferență între noi”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 18:01

Simona Halep (3 WTA) s-a impus în fața Karolinei Pliskova (5 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-4. România s-a impus până la urmă în fața Cehiei, scor 3-2, și va juca în semifinalele Fed Cup contra Franței.

  • Semifinala dintre România și Franța se va juca pe 20 și 21 aprilie. 
  • România și-a egalat cea mai bună performanță din istorie, semifinala din 1973.
  • În 1973, competiția se desfășura într-un format cu totul diferit. 

„A fost un meci lung și greu, dar mă așteptam. Au fost puncte de calitate între două jucătoare de calitate. Sunt mulțumită de nivelul meu.

Șansele noastre cred că rămân la fel după meciul ăsta. Dacă învinge Katerina, avem o echipă de dublu foarte bună și avem prima șansă.

Aș fi putut servi mai bine astăzi. Simona mi-a citit serviciul excelent, n-am avut multe puncte ușoare. Iar ea se mișcă și joacă foarte bine, așa cum știam deja, de altfel.

Este 7-2 pentru ea, dar nu simt că ar fi 7-2. Meciurile noastre sunt mereu echilibrate. Iar eu o să-mi aștept în continuare șansa mea, atunci când ea va juca mai puțin bine”, a declarat Pliskova la final. 

Vezi și: 

Simona Halep, prima reacție după victoria epuizantă cu Pliskova: „Aveam destulă energie, mai puteam să joc! Mă bucur că am învins-o la ea acasă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1805328579706816
Cornel Bubau  •  11 Februarie 2019, 09:51
Postat de Sabin Ellak pe 10 Februarie 2019, 18:58

Nu exista nici o diferenta,doar de inaltime si de greutate intre cele doua jucatoare.In schimb,Siniakova este net superioara Mihaelei Buzarnescu !! La dublu,nu putem avea pretentii !!Cehia-Romania 3-2 !

Bravo, ai nimerit-o. Problema e ca tu, ca un adevarat roman de etnie maghiara ce esti, prin semnul exclamarii (daca stii ce e ala) ne-ai spus clar ca te bucuri ca va castiga Cehia. Ei, uite ca se adevereste vorba lui Marin Preda: nu mor caii cand vor cainii.

gizeh
gizeh  •  11 Februarie 2019, 08:31

FELICITĂRI fetelor! Bravo Emil Boc!

gizeh
gizeh  •  11 Februarie 2019, 08:29

Pliskova fără primul serviciu e "rudimentară" asta ca să fiu răutăcios

Vezi toate comentariile (8)
Comentează