SPORTURI  »  TENIS  »  KID'S DAY

S-a întors acasă! Horia Tecău a organizat a patra ediție a „Kid's Day” la liceul unde a făcut primii pași în tenis

Horia Tecău s-a simțit extraordinar alături de cei mici // Foto: Telegraf Constanța
Horia Tecău s-a simțit extraordinar alături de cei mici // Foto: Telegraf Constanța

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2015 00:00

Horia Tecău a organizat a patra ediție a „Kid's Day” în locul în care a făcut primii pași în tenis, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

Campion pe cele mai mari arene din lume, Horia Tecău nu a uitat de unde a plecat. Constănțeanul a făcut celor mai mici iubitori ai tenisului un cadou perfect de Moș Nicolae, organizînd a patra ediție a evenimentului "Kid's Day" în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanța, locul unde a făcut primii pași din carieră. Emoționat, dar cu zîmbetul pe buze, sportivul în vîrstă de 30 de ani a fost întîmpinat de foștii profesori și, timp de două ore, s-a transformat în partener de joacă pentru puști.

"Un moment emoționant"

 În plus, a adus cu el a două dintre cele mai importante trofee cucerite de-a lungul carierei, cel de la Wimbledon, cîștigat la dublu alături de olandezul Jean-Julien Rojer, în acest an, și cel de la Australian Open, obținut împreună cu americanca  Bethanie Mattek-Sands, în 2012.

"Deja a devenit o tradiție, este modul meu de a da înapoi copiilor ceea ce am primit. Am fost si eu copil, știu ce înseamnă să ai ocazia să joci cu un profesionist și să ai în față un model. Mă bucur că în acest an am putut să-l aduc aici, locul unde am început tenisul, alături de antrenorii cu care am făcut primii pași, la școala unde am învățat. Este un moment emoționant pentru mine să revin în acest locuri, să-mi revăd foștii profesori", a explicat campionul de la Wimbledon.

La final, a acceptat cu drag o sesiune de fotografii și de autografe și a dezvăluit că unul dintre proiectele sale de viitor este înființarea unei academii de tenis în orașul natal.

Vine la Europa FM

Horia Tecău este invitatul din această seară al lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea Tribuna Zero de la EuropaFM. Jucătorul de tenis, numărul 1 mondial în clasamentul ATP, la dublu, și directorul Gazetei Sporturilor vor dialoga începînd cu ora 21:00. Ascultătorii postului de radio pot să-i adreseze întrebări lui Horia Tecău dacă vor suna la numărul de telefon 0372.069.599.

"Horia nu a fost plecat nici un moment, a fost mereu cu sufletul aici. A demonstrat că este un copil cu foarte mult bun-simț, nu a uitat niciodată locul din care a plecat și în fiecare an revine cu plăcere"
Andrei Szemerjai, director LPS "Nicolae Rotaru"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează