SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SANKT PETERSBURG

S-a stabilit tabloul turneului de la Sankt Petersburg » Simona Halep se poate duela cu o româncă în turul II și cu Williams în semifinale

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 15:59

Săptămâna viitoare va începe turneul de la Sankt Petersburg, iar 3 românce sunt pe tabloul principal. 

Simona Halep este principala favorită a turneului din Rusia, iar în primul tur nu va juca. Halep va intra direct în turul II, acolo unde se poate duela cu Monica Niculescu, locul 32 WTA, dacă aceasta va trece de Ana Konjuh.

Pe parcursul turneului, Halep se poate duela cu Belinda Bencic, Venus Williams, Roberta Vinci. În finală, Halep poate da peste Dominika Cibulkova sau Svetlana Kuznețova.

Irina Begu este a treia româncă de la Sankt Petersburg, iar în primul meci se va duela cu o jucătoare din calificări.

st

Turneul se desfășoară în perioada 30-5 februarie și va fi în direct pe TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
799305800216924
Cretoiu Radu-serban  •  30 Ianuarie 2017, 11:05

tihi nu fi asa de pesimist , cu simona trebuie sa ai multa rabdareea se incalzeste mai greu nu are nici meciuri in picoare... asteapta dupa ce mananc mielul de pasti caci sarmalele nu I-au priit

tihi
tihi  •  29 Ianuarie 2017, 10:21

Helep nu va realiza nici la acest turneu un rezultat bun!!Ea este in descendenta...Ajungand pe locul 10 WTA,va renunta si la tenis,si va continua cu statutul de manager,constructor si agent imobiliar.

marius.bxl
marius.bxl  •  29 Ianuarie 2017, 07:06

*** scrieți și voi de meciul dintre Maroc- Egipt care se va disputa azi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează