SPORTURI  »  TENIS  »  HOBART

S-a tras la sorți tabloul pentru turneul de la Hobart » Trei românce și-au aflat adversarele

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 14:51

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal de la Hobart, competiție în care România va fi reprezentată de trei sportive în primul tur: Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Ana Bogdan.

Turneul se desfășoară în perioada 7-12 ianuarie și are premii totale în valoare de 250.000 de dolari. Mihaela Buzărnescu (24 WTA) va fi a doua favorită a competiției din Australia și o va întâlni pe Belinda Bencic (54 WTA) din Elveția.

Mihaela Buzărnescu a pierdut anul trecut finala turneului de la Hobart după ce a fost învinsă de belgianca Elise Mertens cu scorul de 1-6, 6-4, 3-6. Meciul a durat două ore și 31 de minute.

Irina Begu (67 WTA) va da peste chinezoaia Yafan Wang, locul 70 WTA, și semifinalistă la Shenzhen. În timp ce Ana Bogdan (76 WTA) va juca în turul inaugural cu Ons Jabeur (60 WTA) din Tunisia.

Tabloul turneului

tablou

Citește și:

SIMONA HALEP. Statistică: 21 de cifre care radiografiază cel mai bine dominația Simonei Halep în sezonul trecut

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  04 Ianuarie 2019, 16:55

Nu trece niciuna turul I ! Ana Bogdan poate la machiaj. Buzarnescu inca are o scuza, iar Begu, pasi de vals. Urmeaza AO cu peronul spre primavara.

valyomanyd
valyomanyd  •  04 Ianuarie 2019, 16:45

Cred ca e neispirata fraza .." Romania va fi reprezentata in PRIMUL TUR de trei sportive " :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează