SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SERENA WILLIAMS, US OPEN // A fost anunțată pedeapsa primită de Serena Williams pentru scandalul din finala US Open

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 20:17

Serena Williams (26 WTA) a fost amendată de Federația americană cu 17.000 de dolari pentru cele 3 încălcări ale regulamentului din timpul finalei pierdute la US Open cu Naomi Osaka (19 WTA), scor 2-6, 4-6.

CONTEXT:  Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

CUM SE ÎMPARTE AMENDA

Serena a fost amendată cu 10.000 de dolari pentru "abuz verbal" la adresa arbitrului de scaun Ramos, prima abatere. Alți 4.000 de dolari i-au fost luați pentru coaching și încă 3.000 pentru ruperea rachetei.

Totuși, suma pe care va fi obligată Serena s-o achite organizatorilor e infimă, ținând cont că fostul lider mondial se va alege cu un premiu în valoare de 1.85 de milioane de dolari pentru finala disputată. Amenda va fi dedusă din premiul câștigat.

Vezi și:  SERENA WILLIAMS, US OPEN // CTP, despre scandalul provocat de Serena în finala US Open și un episod cu Halep: "Ea a plătit"

Tirada Serenei Williams la conferința de presă: "E scandalos! Dar femeile puternice se vor putea exprima mai bine datorită celor petrecute azi"

GALERIE FOTO Imagini epocale! Lacrimi, crize și o festivitate atipică » Serena a ținut un discurs neobișnuit, în timp ce Naomi Osaka nu se putea opri din plâns » Japoneza și-a cerut scuze pentru că a câștigat!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Septembrie 2018, 09:54

Doar ATÂTAAA??? Năstase ca antrenor nejucător al echipei feminine de tenis a fost exclus timp de 3 ani din toate turneele pentru că (vezi Doamne) a jignit-o pe "madam din Anglia" , iar umflata asta obraznică și urâtă primește DOAR o amendă??? Să nu vă mai aud vreodată (PE NIMENI) că vorbiți despre cinstea și justețea și corectitudinea care-i caracterizează pe Occidentali că.....%$#@#$%^^&&^%$#$!!!!!!!!!! Niște pra/***. Niște hahalere. Niște bandiți. HUOOOOOO!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  10 Septembrie 2018, 09:16

Pffff..18000 de dolari??? Doamne, ce-o să se facă proaspăta mămică, cum o să mai cumpere scutece, cu ce o să plătească taxele?!? Ipocriții ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  10 Septembrie 2018, 08:30
Postat de tictris pe 10 Septembrie 2018, 03:39

Dupa parerea mea, cu minusurile inerente oricarei societati, America este cea mai democratica tara din lume. Fara a fi perfecta, are cea mai performanta si dreapta justitie din lume; acolo nu te joci, nici cu procurorii, nici cu avocatii, nici cu judecatorii si nici cu constitutia; niciun politician, senator sau congressman nu glumeste cu institutiile astea, decat doar daca-si risca cariera. Asa cum i-am cunoscut, americanii inca se simt liberi in mentalitatea lor; chiar daca muncesc mult, o fac oarecum ca pe ceva firesc, spre deosebire de europenii carora munca li se pare o corvoada. Un american de rand are 14 zile calendaristice de concediu pe an; un european de rand are cel putin 25; un bugetar roman de rand ajunge la 40; un profesor roman depaseste 100 de zile libere pe an. In America, asa ceva nu exista. In plus, societatea este oarecum programata sa faca fix ceea ce trebuie si la nivel maxim, in mai toate domeniile. Din punctul asta de vedere, Europa nu se poate ridica la standardele americane. Un american pe care-l cunosc bine, venit in Europa cu treaba, in Germania, la Munchen, a fost siderat ca masina pe care o inchiriase inainte printr-un serviciu on-line n-a fost in parcarea aeroportului din Munchen atunci cand a aterizat avionul, fiind nevoit sa astepte 20 de minute. In America, asa ceva nu exista! mi-a spus el. Time is money! N-au asigurari sociale ca in Europa, insa majoritatea manaca zilnic doar la restaurant sau fast-food.

Un profesor roman are in jur de 60 de zile de concediu pe an, nu 100 sau peste; Dar sa stii ca majoritatea mai lucreaza si acasa, fac tone de hartii/dosare pentru comisii (birocratie mare si in educatie), fise, corecteaza lucrari etc Deci hai sa nu vorbim din auzite!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează