SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Sharapova face un gest nobil față de victimele uraganului Maria din Puerto Rico » Se alătură fundației create de Monica Puig

foto: reuters
foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 03 octombrie 2017 15:39

Maria Șarapova va dona tot profitul companiei sale Sugarpova, care produce bomboane, până la sfârșitul anului pentru ajutorarea victimelor din Puerto Rico.

Tenismena din Rusia și-a adăugat numele pe lista persoanelor care vor contribui cu bani la fundația Monicăi Puig, ce ajută la reconstrucția așezării sale natale din Caraibe.

”Acum mai puțin de 12 luni am vizitat frumoasa insulă Puerto Rico, ca invitată a Monicăi Puig, pentru un meci demonstrativ. M-am îndrăgostit de insulă, de oameni și de cultura lor. De la distanță, este îngrozitor să vezi cât de mult suferă insula și populația.

Am urmărit toate eforturile făcute pentru insulă de Monica și voi continua să susțin demersurile sale de strangere de fonduri”, a declarat Șarapova.

Într-un interviu acordat postului de televiziune CNN, Puig și-a dezvăluit compasiunea pentru conaționalii săi afectați de uraganul Maria: ”Puerto Rico este casa mea și să vezi ceea ce s-a petrecut acolo, mi-a sfâșiat cu adevărat inima. Tenisul este atât de mic și viața este atât de prețioasă.

Scopul meu inițial (de înființare a fundației de caritate – n.r.) era să strâng 25.000 de dolari și m-a făcut să fiu extrem de emoționată, când am văzut atâția oameni care au donat”. În mai puțin de două săptămâni, fundația campioanei olimpice a adunat peste 100.000 de dolari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  03 Octombrie 2017, 21:09

CARACTERUL E PROPORTIONAL CU INALTIMEA.........

deva1
deva1  •  03 Octombrie 2017, 18:57

SIMONA HALEP O INVINGI MAINE IN PREMIERA PE RUSOAICA MARIA S. E UN MECI , PORNESTI DE LA 0-0, SIMONA ESTI MAI ODIHNITA, ESTI MAI TANARA, ESTI AMBITIOASA, NU AI CE PIERDE, CHIAR DACA ARE 7-0 IN PRECEDENTELE. E SANSA TA SA AJUNGI NR. 1 IN LUME.TREBUIE SA TRECI PRIN ACEST MECI SI ALTELE CA SA AJUNGI PRIMA. ODIHNESTE-TE NOAPTEA SI JOACA CEL MAI FRUMOS TENIS SI AI SA VEZI CUM RUSOAICA VA CEDA USOR USOR. INSASI MARIA S. A DIN DECLARATII II E TEAMA DE TINE, STIE CA ESTI NR. 2 IN LUME SI CA MEREU E F.GREU MECIUL CU TINE. DUMNEZEU SA TE AJUTE .ROAGA-TE LUI! AI SA VEZI CA VEI CASTIGA SI VEI ATINGE NR. 1 PANA LA SFARSITUL ANULUI 2017!VB. DUPA....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează