SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep a avut dreptate! Eugenie Bouchard, umilită în finala de la Wimbledon de Petra Kvitova

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 17:39

Canadianca Eugenie Bouchard a fost spulberată în finala de la Wimbledon de Petra Kvitova, într-un meci care a durat doar 57 de minute.

Cehoaica de 24 de ani s-a impus în două seturi, 6-3, 6-0 şi a ajuns la al 2-lea turneu cîştigat la Wimbledon, după cel din 2011.

În urma acestui succes, Petra Kvitova va urca pe locul 4 WTA, depăşindu-le pe Agnieszka Radwanska şi Maria Şarapova.

Petra Kvitova a mai învins-o o dată pe Eugenie Bouchard şi la Toronto, tot 2-0, într-un turneu care a avut loc în august 2013.

Simona a anticipat victoria cehoaicei
La revenirea în ţară, Simona Halep a vorbit despre finala feminină de la Wimbledon. Sportiva noastră s-a arătat convinsă de faptul că Petra va fi cea care se va impune.

"Eu cred că Petra Kvitova va cîştiga, deşi Bouchard va avea şansa ei. Însă experienţa şi încrederea de la turneele mari o fac pe Kvitova favorită. Cred că îşi va gestiona bine emoţiile şi va reuşi să cîştige.

Oricum, Eugenie e o jucătoare importantă, are doar 20 de ani. Sigur va ajunge în top 5 în curînd", a spus Simona Halep.

Bouchard a intrat în TOP 10
În urma parcursului excelent de la Wimbledon, Eugenie Bouchard va urca 6 poziţii în clasamentul WTA, iar de luni va fi pe locul 7 WTA, la mică distanţă de Maria Şarapova, care e pe 6.

Sportiva care a scos-o pe Simona Halep în semifinalele de la Wimbledon le-a depăşit pe Kerber, Jankovici, Azarenka sau Ana Ivanovici.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (99)
reddog27
reddog27  •  07 Iulie 2014, 06:58

no mai sugeti fraierilor caci ia dat clanta canadianca..................................simona cind simte ca pierde se da lovita nu e prima data o stim cu totii.............e undeva de locul 11 nimica altceva cum de fapt o califica toti marii tenismeni ca alde NASTASE,SAMPRAS.

rzvefn
rzvefn  •  06 Iulie 2014, 14:10
Postat de icstream pe 06 Iulie 2014, 03:49

bineinteles ca a avut dreptate...muiard s-a crezut campioana doar ca s-a tras in poze cu sharapova.

Ba daca nu ai cap nu mai comenta cu splina! Esti mai pro.st decat prevede legea.

vlad007
vlad007  •  06 Iulie 2014, 11:25

In semifinale Bouchard a fost mai buna, a lovit puternic si plasat, s-a simtit forte si numai experienta cehoaicei a oprit-o in finala. Simona a fost accidentata si a pierdut clar pe final. Nu mai putea face nimic. Canadianca cu 10 cm mai inalta bubuia tot ca din tun, servicii, voleuri, passing shot-uri ... nu se mai putea face nimic. Poate in viitor Simona Halep va gasi drumul spre victorie in Grand Slam. Progresul ei impresionant ii face cinste si trebuie sa apreciem ceea ce a facut in tenis pentru Romania!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează