SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Apelul disperat al lui Ilie Năstase: "Ăsta e momentul în care sportul trebuie să devină o prioritate. Vreau să organizez o demonstrație în Piața Victoriei pentru Simona Halep"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 20:14

Ilie Năstase le cere politicienilor din România să reacționeze după triumful Simonei Halep de la Roland Garros.

"Acesta este momentul în care cei care ne conduc sunt obligați să construiască trei săli de sport, 30 de terenuri de tenis și 5 săli de handbal. Sportul să devină o prioritate. Bani mai mulți la sport înseamnă în viitor bani mai puțini la sănătate.

Să-i copiem pe «fraierii» ăia din Vest. Văd că la noi se fac legi cu portițe de scăpare, politicienii se gândesc doar la ei. I-aș scoate pe cei din Piața Victoriei, de la mitingul PSD, și aș vrea să organizez eu o demonstrație pentru Simona Halep", a declarat Ilie Năstase la Radio Sport 1.

Simona Halep a câștigat pentru prima dată un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o în finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens (10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1.

Rezumatul meciului:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
119504918941829
Gyr Gyr  •  10 Iunie 2018, 13:04

la fel ca si hagi care inca se mira dece tramvaiele au liniile paralele se vorbeste despre sport ca fiind cheia unei tari. asa sa fie? a muncit el ilie nastase in vreo fabrica? stie el cum se traieste in lumea de jos ca doar spune politistilor " tu sti cine sint eu?" acesti oameni habar nu au pe ce lume traiesc. datorii imense. o tara care nu-si invata istoria. exemple negative venite tocmai de la ei atit de la tiriac , hagi care are un intreg parcurs de anormalitati pina la el. sportul ? si griul sau irigatiile cine le face nea? cine asigura piinea si intelectualitatea tarii? distinsi ca voi care ati facut liceul pe puncte? nu aveti respecctc de ceilalti. da si sportul este important dar pina acolo nu pune nenica carul inaintea cailor. mai de invatat multe pentru a intelege o economie o moralitate si etica intr-o tara unde hotii striga hotii si smecherii se duc la cluburi cu borfete si se urca la volan beti uitind ca ar fi putut omori pe cineva. la sa sportivi sincer ma bucur ca sint unde sint si am o rupere de oameni care se joaca cu vorbele. si semne va da cel de sus dar degeaba. sinteti surzi si orbi.

xnread
xnread  •  10 Iunie 2018, 10:18

Nu stiu daca e necesar, totusi dl Nastase poate incerca.:)

titiduru22
titiduru22  •  10 Iunie 2018, 06:04
Postat de Mihai Mihai pe 09 Iunie 2018, 21:38

Arenele Bnr trebuie dărâmate si construite de la 0..Ne trebuie o arena de 15000 -20000 de locuri făcută după ultimul ragnet cu acoperis retractabil...Ion Țiriac ar trebui să se ocupe de construcție !!!

Sa traiti ,am inteles dar nu se poate !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează