SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // FOTO Cățărarea către primul Grand Slam! Imaginile care nu s-au văzut la TV » I-a făcut "scară" Simonei Halep după finala câștigată

Foto: Roland Garros +7   FOTO
Foto: Roland Garros

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 22:42

Pagina oficială de Twitter a turneului de la Roland Garros a postat mai multe imagini după câștigarea trofeului de către Simona Halep.

Liderul mondial a fugit după mingea de meci direct în tribune, unde se aflau, printre alții, Nadia Comăneci, Ion Țiriac, antrenorul ei Darren Cahill și familia jucătoarei noastre.

În drumul ei a întâlnit și un obstacol destul de serios, pe care l-a depășit ajutată de unul dintre organizatori. Un oficial i-a făcut "scară" Simonei pentru a se putea cățăra în tribune.


Foto: twitter.com/RolandGarros

Simona Halep a câștigat pentru prima dată un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o în finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens (10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1.

Rezumatul meciului:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
marius.bxl
marius.bxl  •  10 Iunie 2018, 14:03

Pe pro tv sa vazut moaca lui ctp si reclame iar pe eurosport totul

ares123
ares123  •  10 Iunie 2018, 11:12
Postat de Nicu Apostol pe 10 Iunie 2018, 07:18

depinde unde te-ai uitat, pe eurosport sa vazut asta....

si pe protv s-a dat..

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Iunie 2018, 11:10
Postat de Catalin Radu pe 10 Iunie 2018, 09:23

Felicitări Simona! Nu același lucru îl pot spune și despre pseudo-jurnaliștii Gazetei. La ce imagini faceți referire? Tot ce amintiți în rândurile de mai sus s-a văzut pe Eurosport live. Ați ajuns de rasul curcilor nu știți cu ce sa mai umpleți spațiul și inventați tot felul de prostii.

te corectez daca nu te superi. gsp sunt rasul curcilor de mai multi ani, nu au ajuns acum sa fie :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează