SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Simona a dezvăluit cum i-a schimbat Darren Cahill mentalitatea + Ce i-au pregătit prietenii pentru diseară

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 20:52

Simona Halep a povestit cum i-a schimbat mentalitatea și jocul antrenorul Darren Cahill și spune că doar datorită lui a câștigat turneul de la Roland Garros.

"Mi-a fost greu să-mi găsesc poziția în teren. Unde să stau și unde să lovesc mingea. Am greșit multe mingi la început și mi-am zis că trebuie să am răbdare și să încerc să nu mai ratez atât și s-o fac pe Sloane să alerge. Nu eram atât de calmă precum am părut, chiar am fost surprinsă de mine că nu m-am panicat și nu am început să vorbesc cu toată lumea. Lucrez la asta, Darren mi-a spus de multe ori că dacă vreau să câștig turnee mari trebuie să tac din gură și să joc tenis. Am reușit să câștig astăzi datorită lui.

Sunt o jucătoare mult mai bună acum, stau mai bine din punct de vedere tactic, dar și fizic. Am loviturile mult mai puternice acum. Lucrez în fiecare zi la sală. Nu mult, dar o fac. Sunt mult mai profesionistă, psihic am început să devin mai calmă pe teren și nu mai renunț așa ușor. Am devenit mai pozitivă, eu fiind foarte negativă de fel. Darren mi-a spus că are aceleași emoții ca în primul tur, i-am zis că și eu la fel și mi-a spus «Du-te și câștigă!». Anul trecut mi-a spus să mă bucur de finală, pentru că e un privilegiu să fiu acolo, dar acum mi-a spus să mă duc să iau trofeul. Presiunea era pe mine", a declarat Simona Halep la Eurosport.

...despre bucuria de la final: "Sunt liberă să visez. Visez la mai multe trofee, dar pentru moment vreau doar să mă bucur de acest trofeu minunat. Nu am explodat de bucurie azi, știam că trebuie să fiu calmă ca să câștig finala. A fost greu să pierd trei finale până acum și, când am văzut că e pe cale să pierd și acest meci, mi-am zis «Ok, dă tot ce poți și dacă pierzi, asta e!». Prietenii mei au aranjat deja o mică petrecere, așa că o să mă distrez în seara asta".

"Mi-am dorit mult să câștig acest turneu. A fost visul meu să câștig aici. Aș vrea să-i mulțumesc antrenorului meu, care m-a susținut în toate momentele, familiei mele, tuturor oamenilor care au fost alături de mine și domnului Țiriac, care a fost trup și suflet alături de mine. A fost o atmosferă deosebită. Mi-au transmis energie pozitivă și de aceea am și câștigat"
Simona Halep

Simona Halep a câștigat pentru prima dată un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o în finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens (10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1.

Rezumatul meciului:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
para.para
para.para  •  10 Iunie 2018, 16:02

Vrem sa citim si despre singura parere care conteaza, cea a idolului vostru, inegalabilul gigi.

416035585491188
Dimache Gelu  •  10 Iunie 2018, 12:33
Postat de nnapocarepublic pe 09 Iunie 2018, 22:09

De fapt, ce s-a intamplat? O tarancuta a prins schimbul de generatii in tenisul decazut si strecurandu-se prin cenusa imperiului ridicat de altii, a dat cu mana prin tarana, a gasit coroana abandonata de cei retrasi, a sters-o de praf si si-a pus-o pe cap. O mediocra infatuata, vulnerabila la puterea de seducere a banilor, o oportunista gaunoasa, ranchiunoasa si ostila, o capricioasa pitica cu abilitati *** a prins culoarul favorabil si acum oamenii, care mai au alaturi de simturile ridicolului, al muncii cinstite si temeinice, dar si care mai stiu, ce trebuie sa faci, *** privesc oripilati de pe margine balciul desertaciunilor cu o minima condescendenta.

BRAVO BAH..GARDULE..AI REUSIT SA TI CONSTRUIESTI ZIDUL..INTRE EMISFERELE CEREBRALE NU PE CARPATI CUM ..ITI DOREAI..SIGUE ..SIGUE ..YO TE AVISO... SIMPATICULE..ORICE E ROMANESC ITI DISPLACE SI TE BAGA IN FIBRILATII.. NE BUCURAM..:)))))))))

597667370336981
Kitty Mace  •  10 Iunie 2018, 10:54

Bravo Simona, o realizare imensa pt. tine& pt. tara! Cand s-a cantat imnul national pe Chatrier a fost cea mai mare mandrie de a fi roman. Felicitari!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează