SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep a dezvăluit suma finală pe care a donat-o după Australian Open: „Darren, de acum o să mă comport exemplar!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 10:07

Simona Halep (28 de ani), de mâine numărul 2 WTA, a dezvăluit suma pe care a donat-o pentru rezolvarea problemelor cauzate de incendiile din Australia. 

Simona Halep a făcut un pact cu antrenorul Darren Cahill. De fiecare dată când îl enerva, campioana de la Wimbledon 2019 trebuia să doneze 100 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia. Campioana de la Wimbledon a făcut calculele: „Sunt fericită să anunț că am donat o sumă totală de 20.000 de dolari pentru fondul de destinat reparării mediului din Australia. O să mă comport exemplar de acum, Darren. Îți promit”.

Halep: „Am donat mai mult”

Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren și decât amenzile pe care le discutasem, dar nu voi spune suma. Mă simt foarte bine acolo. E o țară foarte călduroasă. Le mulțumesc pentru acest lucru. Sunt prietenoși cu mine și joc cu plăcere acolo”, a declarat Halep.

CE URMEAZĂ PENTRU SIMONA HALEP

Simona Halep va reveni în circuit pe 17 februarie, la turneul WTA Premier din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Urmează prima competiție de nivel WTA Premier 5 din 2020, la Doha, Qatar, pe 24 februarie. Simona a confirmat prezența la ambele competiții. 

Vezi și: 

AUSTRALIAN OPEN // Darren Cahill a găsit asemănarea dintre Kenin și Halep: „Am văzut asta și la Simona”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
pittt
pittt  •  03 Februarie 2020, 13:39
Postat de bazinga pe 03 Februarie 2020, 12:08

Cel mai mincinos clasament din istoria tenisului!Toate jucatoarele din top 10 de acum sunt *** daca le compari cu jucatoarele ce erau un top acum 15-20d de ani.....Totul e doar de conjunctura si printr-un fericit concurs de imprejurari au aceste locuri .*** Helep e aici de 5 ani!

Tot trist si ofticat ? Nasol de tine !!!!!

bazinga
bazinga  •  03 Februarie 2020, 12:08

Cel mai mincinos clasament din istoria tenisului!Toate jucatoarele din top 10 de acum sunt *** daca le compari cu jucatoarele ce erau un top acum 15-20d de ani.....Totul e doar de conjunctura si printr-un fericit concurs de imprejurari au aceste locuri .*** Helep e aici de 5 ani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

t0ni
t0ni  •  02 Februarie 2020, 21:20
Postat de flojo pe 02 Februarie 2020, 12:14

Cui îi pasă, mizerabilo? Am citit că ai găsit deja vinovații pentru eșecul din Australia! Numai tu nu ești de vină, în rest toți și toate! Circuitul feminin e extrem de slab, de aia ești tu pe 2-3! Dacă prindeai alde Graf, Clijsters, Henin, Davenport etc. erai zero barat!

Un dinamovist citit?! Eu am crezut ca majoritatea aveti 4 clase si nu stiti decat de Borcea.. :-))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează