SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Darren Cahill a găsit asemănarea dintre Kenin și Halep: „Am văzut asta și la Simona”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 16:23

Sofia Kenin (21 de ani, 15 WTA) a învins-o în 3 seturi pe Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), 4-6, 6-2, 6-2 și a câștigat Australian Open 2020!

  • De luni, Simona Halep va urca pe locul secund în clasamentul WTA.

Darren Cahill a analizat-o pe Kenin înainte ca americanca să ajungă în faza sferturilor de finală. Australianul a găsit asemănări importante între americancă și Simona Halep. 

Darren Cahill: „Kenin are o determinare feroce ”

„Este incredibil de talentată. Mă face să mă gândesc la poveștile pe care le avem acum în WTA. Sofia era clasată pe locurile 12, 13, dar zbura oarecum pe sub radar. E destul de tare. Are doar 21 de ani, este o jucătoare grozavă, poate exploda cu adevărat.  

Sofia are acea determinare feroce pe care o văd și la Simona. Are și o familie grozavă. Tatăl ei este un om minunat. Îl văd cât de intens trăiește fiecare punct. Se exteriorizează. Eu încerc să țin totul în mine. Înțeleg prin ce trece acum. Sunt sigur că e foarte mândru de Sofia”, a declarat Cahill conform WTA Insider. 

VIDEO // Rezumatul finalei dintre Kenin și Muguruza

Vezi și:

Simona Halep s-a întors de la Australian Open » Ce i-a spus Darren Cahill după semifinala cu Muguruza și câți bani a donat: „Au fost mai mulți decât stabilisem”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1195078783842427
Cantemir Mefa  •  01 Februarie 2020, 23:45

Kenin aleargă la fel de bine ca Halep, dar este mult mai tenace şi mai inteligentă!

maoru
maoru  •  01 Februarie 2020, 22:46

Sofia Kenin a fost remarcata ca un viitor mare talent in tenis pe cand avea 6 ani. Acum dupa ce a castigat AO in stil de mare campioana, vine un prapadit ca tine care intelege ce e ala tenis precum intelege vita ce e ala capastru si isi da cu presupusul. Mare ti-e gradina, Doamne.

bazinga
bazinga  •  01 Februarie 2020, 19:45
Postat de parpalache pe 01 Februarie 2020, 19:16

Daca ar fi fost si Bianca Andreescu?Cred ca am fi vazut alt AO!Nu am mai fi vazut-o pe Muguruza- sau pe Kenin- prin semifinale!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează