SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Simona Halep și Ashleigh Barty s-au sincronizat perfect! Ce și-au transmis, după demonstrativul de la Adelaide

Simona Halep - Ashleigh Barty, 3-6, 6-1, 10-8, a fost primul meci pe care jucătoarea noastră l-a disputat în 2021, o bună oportunitate de antrenament pentru Australian Open. +15   FOTO
Simona Halep - Ashleigh Barty, 3-6, 6-1, 10-8, a fost primul meci pe care jucătoarea noastră l-a disputat în 2021, o bună oportunitate de antrenament pentru Australian Open.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 13:20 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 15:42

Simona Halep - Ashleigh Barty, 3-6, 6-1, 10-8, a fost primul meci pe care jucătoarea noastră l-a disputat în 2021, o bună oportunitate de antrenament pentru Australian Open. 

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) și australianca Ashleigh Barty (24 de ani, 1 WTA) au oferit schimburi memorabile pe hard-ul de la Adelaide. După meci, revenite în izolare, au făcut și-au transmis mesaje prin intermediul Twitter.

Simona Halep și Ashleigh Barty, spectacol total în Australia

Să împart terenul cu Ashleigh Barty e mereu o amenințare, dar astăzi, la Adelaide, cu fanii încurajându-ne din tribune, a fost ceva special. Mulțumesc Federației din Australia pentru organizarea unui eveniment grozav. Mulțumesc Adelaide, pentru că ați venit să ne urmăriți”, a scris Simona Halep. 

Replica liderului mondial nu a întârziat: „Asta mi-a lipsit cel mai mult, să împart terenul cu prietena mea. E grozav să revin pe teren. Mulțumesc, Adelaide. Mulțumesc, Simo!”.

FOTO. Imagini de colecție, din duelul Simona Halep - Ashleigh Barty

+11 FOTO

VIDEO. Simona Halep, lovitură senzațională în meciul cu Barty

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep, traseu complicat la Gippsland Trophy, primul turneu oficial din 2021! Poate da peste Iga Swiatek, „coșmarul” de la Roland Garros

Simona Halep, lângă nume uriașe din istoria tenisului » Topul WTA pe care rivalele nu reușesc să-l atingă: „Mentalitatea m-a adus aici” + ce urmează în 2021

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  29 Ianuarie 2021, 21:45

O comportare frumoasa, spre deosebire de mahalagismele Soranei Cirstea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează