SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep a revenit în țară » Ce spune despre șansa ratată de a fi lider WTA și despre noul antrenor: „E meritul lui”

Simona Halep // FOTO: Telekom Sport
Simona Halep // FOTO: Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 15:31

Simona Halep, locul 2 WTA, 27 de ani, a revenit azi în București după turneele de la Indian Wells, unde a ajuns până în optimi, și de la Miami, unde a pierdut semifinala contra Karolinei Pliskova.

Simona Halep a vorbit despre turneul de la Miami și despre meciul pierdut contra Karolinei Pliskova,scor 5-7, 1-6, pe care dacă l-ar fi câștigat ar fi urcat pe locul 1 WTA.

A fost foarte bine la Miami sunt foarte mulţumită de rezultat și de cum am jucat. Acum mă bucur că sunt acasă. La meciul cu Pliskova nu a fost încărcătură şi nici presiune. Am fost pe primul loc destule săptămâni şi nu mai simt presiune. A fost un meci bun la început. Apoi, după ce a venit ploaia, a fost puţin diferit.

Eu și domnul Dobre colaborăm foarte bine. A avut intervenții foarte bune. Vom continua să lucrăm împreună. Sfaturile lui m-au ajutat la fiecare meci. Faptul că am jucat atât de bine într-o perioadă atât de scurtă a fost meritul lui și chiar îi muțtumesc că a venit”, a spus Simona Halep potrivit TV Telekom Sport.

Probleme după aterizare

Simona a stat mai mult în aeroport după ce unul dintre bagajele sale nu a mai ajuns în București, fiind nevoită să facă o sesizare. Deocamdată, nu a recuperat bagajul.

Citește și:

Ce o așteaptă pe Simona Halep după revenirea pe locul 2 WTA + Care e distanța față de liderul Naomi Osaka

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
klauz
klauz  •  01 Aprilie 2019, 16:45

Iata o schimbare de atitudine cu 180 de grade... Sa privim retrospectiv in aceasta nuanta atingerile repetate pe piciorul halepei ale lui Dobre de la Miami???

 •  31 Martie 2019, 17:53
Postat de pe 31 Martie 2019, 16:57

Asa sa fie,cum spune ea....dac cred ca e fiarta ca nu e number one din nou!Sau,poate presa e mai obsedata de treaba asta decat Halepa?

e fiarta rau..hahaha, o doare in basca, i-au intrat in cont 354.000 de dolari, pe cand tu abia astepti sa vina postasul cu pensia babacilor..hahaha

 •  31 Martie 2019, 16:57

Asa sa fie,cum spune ea....dac cred ca e fiarta ca nu e number one din nou!Sau,poate presa e mai obsedata de treaba asta decat Halepa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează