SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, LA PRIMUL GRAND SLAM

Simona Halep a vorbit despre planurile sale pe termen lung » Care e condiția pentru a participa la Olimpiada din 2020

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 17:26

Simona Halep a revenit azi în România după succesul istoric reușit sâmbătă, pe zgura de la Paris. Jucătoarea noastră a coborât din aeronava TAROM în jurul orei 17:00, ținând în mână replica trofeului de la Roland Garros 2018.

Așteptată de zeci de jurnaliști, Halep a vorbit, printre altele, și despre viitorul său în circuit, declarând că și-ar dori să participe la Olimpiada de la Tokyo din 2020. 

"Vreau să am copii, dar momentan voi continua să joc tenis. Nu mi-am fixat încă niciun obiectiv, aș vrea să-l punem împreună. Dacă voi fi sănătoasă, mă duc cu cea mai mare plăcere la Olimpiadă. E ceva deosebit", a declarat liderul mondial din WTA.

Simona Halep nu a participat la Olimpiada de la Rio, din 2016. Jucătoarea noastră a susținut la acea vreme că decizia a fost luată pentru a-și proteja cariera și sănătatea în fața unei posibile infectări cu virusul Zika.

Halep are o singură prezență la Jocurile Olimpice, în 2012, la Londra, când a fost eliminată în primul tur de Yaroslava Shvedova.

Vezi și: "A intrat la apă!" De ce a venit Simona Halep cu o cupă în miniatură de la Roland Garros

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite un mesaj! 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează