SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA WTA

Simona Halep a vorbit despre principala sa rivală din acest an: "Am un singur lucru în minte"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 11:32

Simona Halep a ajuns în Qatar pentru turneul WTA de la Doha și a fost întrebată despre rivalitatea cu liderul mondial Caroline Wozniacki, jucătoare care a învins-o în finala Australian Open.

"Nu există o rivalitate între mine și Wozniacki, cu siguranță. Eu văd o competiție mult mai mare. Toată lumea din top 10 este capabilă să câștige un turneu sau un meci. Eu sunt pregătită să mă duelez cu oricine și am un singur lucru în minte.

Nu mă gândesc la adversare, mă gândesc doar la mine! Dacă stai să te gândești la adversare.... E cel mai bine să te gândești doar la tine. Astfel, nu-mi mai distrage nimic atenția! Îmi fac treaba pe teren și este suficient", a declarat Simona la Doha.

Simona Halep (locul 2 WTA) va intra în turneul de la Doha direct din turul 2 și o va întâlni astăzi, după ora 14:00, pe Ekaterina Makarova (36 WTA). Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
simonhalep
simonhalep  •  14 Februarie 2018, 13:16

Sigur că se gândește doar la ea. Și la cașcaval. La românia ciuciu. Huoooo halep!!!!

martinpen
martinpen  •  14 Februarie 2018, 13:11

Bravo Halep! Asa se gandeste. Bine ca ai spus si public, poate invata si altii...

catalynn2
catalynn2  •  14 Februarie 2018, 13:09

Foarte bine, succes!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează