SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

Simona Halep - Ajla Tomljanovic, turul 2 la WTA Adelaide, marți, ora 10:00. Cine transmite la TV

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 10:32

Simona Halep, locul 4 WTA și 28 de ani, joacă marți, în turul 2 de la WTA Adelaide, contra australiencei Ajla Tomljanovic, locul 52 WTA, 26 de ani.

Este singurul turneu dinainte de Australian Open 2020, primul Grand Slam al anului, disputat între 20 ianuarie și 2 februarie.

Simona Halep va încerca la Adelaide, turneu aflat în premieră în circuitul WTA, să își seteze jocul pentru Australian Open 2020. În turneu vor mai fi nume precum Ashleigh Barty, liderul WTA, și Belinda Bencic.

Simona Halep - Ajla Tomljanovic la WTA Adelaide: cine transmite la TV

Simona Halepa pierdut primul meci oficial din 2020, la dublu,în pereche cu Raluca Olaru. Ajla Tomljanovic e locul 52 in clasamentul WTA. Australianca a trecut în primul tur de Yulia Putintseva (37 WTA) cu 7-6 (4), 6-2.

Turneul va fi transmis de TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.RO. Competiția are o însemnătate aparte pentru perechea Simona Halep-Darren Cahill, în condițiile în care antrenorul jucătoarei noastre este născut în orașul de 1.3 milioane de locuitori. „Derby-ul” primului tur de la Adelaide are loc între Angelique Kerber și Sloane Stephens. 

Rezumatul VIDEO al partidei câștigate de Ajla Tomljanovic

Simona Halep a atras toate privirile în Australia! A purtat un hanorac de 3.000 de lei

Simona a avut în aceste zile câte ore libere și a decis să-și petreacă timpul cu iubitul ei, Toni Iuruc. Cei doi s-au plimbat prin orașul australian, iar Simona Halep a atras atenția cu ținuta ei. Halep a purtat un hanorac al brand-ului Off-White, în valoare de 575 de euro. Aproximativ 2.800 de lei! IMAGINEA E AICI. 

Citește și:

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2020. La ce ne așteptăm? De ce sunt de așteptat rezultate de nivel înalt din partea Simonei în Australia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tatiana19
tatiana19  •  13 Ianuarie 2020, 17:11

Succes Simona! Un sezon foarte bun cu multe victorii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează