SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Simona Halep: „Am simțit cu adevărat Paștele aici, am ciocnit ouă și cu domnul Țiriac” » „Nu mai am emoții negative. Sunt într-un punct bun acum”

Simona Halep în meciul cu Saisai Zheng Foto Imago Images +6   FOTO
Simona Halep în meciul cu Saisai Zheng Foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 mai 2021 20:40 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 22:31

Numărul 3 mondial a avansat în turul al treilea la turneul WTA1000 din capitala Spaniei, după 6-0, 6-4 cu Saisai Zheng în o oră și 19 minute. Adversara din șaisprezecimile de finală va fi Elise Mertens (6 WTA). Detalii AICI!

Sigur că rămâne timp de a mă bucura de sărbătoare. Am ciocnit și ouă de dimineață, și cu domnul Țiriac, a fost la micul dejun”, a spus Simona Halep pentru Gazetă, la puțin timp după victoria în fața lui Saisai Zheng, 6-0, 6-4 în turul secund al concursului de la Madrid. Deseori, sărbători religioase, aniversări de familie sau chiar ziua ei s-au suprapus peste zile de meci în diverse turnee. Cum traversează dubla campioană de Mare Șlem aceste momente, și în special ziua de astăzi?

Am sărbătorit Paștele, și aseară am mâncat un pic de cozonac și pască, mi s-au adus de acasă aceste preparate. Chiar m-am bucurat, ca în alți ani aici, la Madrid, de fiecare dată când s-a întâmplat să se suprapună cu turneul. L-am simțit cu adevărat, doar că nu m-am dus să iau lumină, ceea ce fac când sunt acasă”, a detaliat Simona.

Simona Halep: „Aveam nevoie de meciuri oficiale”

Românca e mulțumită cu felul în care evoluează tenisul ei, după două victorii în control reușite la Mutua Madrid Open. „Eram încrezătoare de când am venit pentru că mereu am jucat bine aici. Am avut însă o pauză lungă după Australia, chiar dacă am jucat acel meci la Miami, nu a fost suficient. Așa că aveam nevoie de meciuri oficiale”, a explicat ea în conferința de presă în limba engleză. „Am fost stresată înainte de partide, dar acum mă simt mai bine, mintal sunt mai bine. Pot să spun că mă bucur mai mult, nu mai am acele emoții negative. Sunt într-un punct bun acum”.

Când adversara a arătat semne de revenire în setul secund, numărul 3 mondial și-a spus că trebuie „să stau concentrată, știam din meciul anterior că e nevoie să rămân acolo, să nu mai greșesc, fiindcă ea a schimbat ritmul, tactica. Să mă calmez și să reușesc o lovitură în plus în interiorul terenului”.

Dificil în turul al treilea

Halep a vorbit și despre oponenta din turul al treilea, în meciul care va fi marți. „Pe Mertens am întâlnit-o deja de câteva ori, știu cum joacă. Va fi dificil pentru că mereu intră în teren, stă pe linia de fund și îi place să lovească tare mingile”, a subliniat Simona. „Cu Rybakina, am jucat doar în finala de la Dubai, însă nu vreau să-mi amintesc prea mult, pentru că a fost un meci lung și mi-a fost greu după el”. 

„Sunt încrezătoare. Va fi încă o zi de meci, voi avea șansa mea. Voi lupta pentru ea” 
– Simona Halep

Citește și alte știri din tenis

VIDEO Interviu inedit » Simona Halep a ales: ce jucătoare ar invita la dans, cu cine ar merge în vacanță și cu cine ar vrea să semene

VIDEO + FOTO Simona Halep e în turul 3 la Madrid! N-a avut emoții în disputa cu Saisai Zheng

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
125704205781286
Danut Ilasciuc  •  05 Mai 2021, 12:09

***! Poate intri in cantonament cu saptamani de zile inainte de un turneu, asa e normal, asa e firesc! Daca simti ca esti slaba, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2980001048705863
Nick Mester  •  02 Mai 2021, 23:02

Ouăle lui Țiriac probabil atârnă...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează