SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Simona Halep are Australia la picioare » Supranumele primit din partea organizatorilor de la Australian Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 17:47

Forma recentă a Simonei Halep, care s-a calificat în semifinalele de la Australian Open după victoria superbă reuşită în faţa Karolinei Pliskova, 6-3, 6-2, i-a lăsat cu gura căscată pe jurnaliştii australieni.

  • Partida dintre Simona Halep şi Angelique Kerber va avea loc joi dimineaţă, de la ora 07:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Eurosport

Românca a primit un supranume după jocul indestructibil de azi cu Pliskova. Organizatorii de la Australian Open i-au zis Simonei "Marele Zid", aşa cum s-a putut observa într-o postare de pe Twitter a contului oficial al turneului de la Antipozi.

2.20e cota oferită de Unibet pentru o victorie a Simonei Halep. Kerber are o cotă de 1.70

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP CU PLISKOVA:

1. Simona Halep, față-n față cu omul care a dus-o în elita WTA » Cum s-a descurcat împotriva atuului lui Kerber

2.SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

3. Simona Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

4. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

5. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Organizatorii au anunțat ora de start a semifinalei Australian Open! Când se joacă Simona Halep - Angelique Kerber

6. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Mats Wilander explică revenirea uluitoare a Simonei Halep: "Așa eram și eu"

7. SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // "Am citit perfect o parte a jocului!" » Conferință de presă explozivă a Simonei Halep: "Am fost supărată pe ceva"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
merace
merace  •  24 Ianuarie 2018, 22:40
Postat de simonhalep pe 24 Ianuarie 2018, 18:25

lui kerber i se mai spune bila de oțel. aia din brațul macaralei cu care demolezi ziduri. o va spulbera angelique pe haleapă în mii de cărămizi.

multumim de profetie, poate a 6-a oara iti iese saptamana asta! :D hahaha

10204444699616941
Ion Ionescu  •  24 Ianuarie 2018, 21:31

GSP, acum mi-am facut plinul la cenzurari aiurea, maine o sa ai o surpriza! Sa vedem pe unde scoateti camasa, i d i o t i l o r!

10204444699616941
Ion Ionescu  •  24 Ianuarie 2018, 21:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează